TRAJNO ISKLJUCENJE

  • 18 January 2017
  • 31 odgovor
  • 3779 pregleda

Pozdrav, imam pitanje, clan obitelji je preko webshopa zloupotrebio moje osobne podatke i uzeo si mobitel na pretplatu, medutim s vremenom mi je dosla opomena za dugovanje te mi je priznato na koji nacin je i kako to napravljeno i sad da ne prijavljujem clana obitelji cu placati pretplatu ali i zanima me da li je moguce zatraziti trajno iskljucenje s iznosom penalizacije da se otplati na nekoliko rata?

Odgovora 31

Može može, u tome i je kvaka.
Kako kinezi znaju da baš ja putem svoje kartice kupujem 4752 masku za telefon? Tako što unosim svoje podatke.

A da ga zaspammamo u inbox dok nam ne da detalje? 😃 Ja se kladim da je bio Samsung S6 ili ajfon u pitanju 😃
Razina korisnika 7
Bedž +3
Skromna si Lady, ja dajem glas S7 edge, kad je bal...
Razina korisnika 3
Ja dajem glas da nije koristena kreditna kartica nego neki mobitel do 40kn otplate samo kako bi brzo dosao do novca jer taj mobitel je preprodan vec dva puta u to se smijem kladiti.
Ne znamo kad je bilo, pa možda sedmica još nije bila u ponudi :D

Ali kad je bal... http://www.crystalrocked.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/l/i/lightrose-s7-swfull600.png
Razina korisnika 4
Ne znam baš da ima mjesta za obmanu... To je slučaj kada se radi o telefonskoj prodaji ili kakvim štandovima pa ima mjesta za obmanu... Ali radi se o webshopu, stvarno ne znam tko to može biti obmanut da svjesno u njega dođe, upiše detaljno i točno sve podatke i odradi proceduru... Nažestio si se na tužbu operatera i potpuno zanemario da je situacija vrlo čista i jasna, a prevaren zapravo jedino operater i dobro osoba koju je opelješilo.

A tek na štandovima je veselo, prodali bi crnog vraga i crnog krampusa babi na štandu u Kauflandu! 😉 LOL
Razina korisnika 7
Bedž +3
O da... Kad čujem koja ste mreža sa 50m udaljenosti kosa mi se diže, vičem pretplata i mijenjam smijer ili ubrzavam korak hahaha

Odgovori