Riješeno

Raskidanje ugovora

  • 23 June 2017
  • 7 odgovora
  • 16759 pregleda

Zanima me koja je procedura raskidanja ugovora u VIPu, mogu li prije isteka pretplate raskinuti ugovor, koliko cu to platiti i da li se to dugo ceka? Hvala
icon

Najbolji odgovor od A1_Matej 23 June 2017, 20:28

Pogledaj original

Odgovora 7

Razina korisnika 2
Bedž +3
Pozdrav,

raskid ugovora se može zatražiti osobnim odlaskom na prodajno mjesto ili slanjem potpisanog zahtjeva (mailom,poštom).

Produljenje ugovora možeš zatražiti 89 dana prije isteka, ali ako napraviš raskid ranije naplatit će se naknada za prijevremeni raskid ugovora.

Ne čeka se dugo i može se relativno brzo odraditi.

Matej
Postovanje,
Zanima me u kojim slucajevima se moze raskinuti ugovor s davateljem usluge bez da korisnik usluge placa penale? U opcim uvjetima su navedene obaveze korisnika,placanje iskljucenje, placanje u slucaku raskida ugovora od strane korisnika usluge i druge sankcije ali se nugdje ne spominje u kojim slucajevima korisnik moze otkazati ugovor bez obaveza prema davatelju usluga (sto se mora dogoditi da bi korisnik rekao da otkazuje ugovor bez ikakve naplate)?
Razina korisnika 2
Bedž +3
Pozdrav,

korisnik može raskinuti ugovor ako mu pružatelj usluge ne isporućuje dogovorenu uslugu.

Sve zapravo ovisi što te konkretno zanima vezano za raskid. Svaki zahtjev može biti drugačiji.

Ako smatraš da si bilo čime zakinut potrebno je poslati pravovaljani potpisani prigovor u kojem zahtjevaš raskid ugovora na temelju svoje pritužbe.

Matej
Ok. Hvala.
@VIP_MATEJ
Mene zanima sto to tocno znaci "pisanim putem"? Postoji li neki obrazac ili jednostavno napisem da zelim raskid ugovora, potpisem, skeniram i posaljem?
Razina korisnika 7
Bedž +3
Kontakt

Sve što si napisala je točno, sastavit, potpisat, poslat slikano na mail ili poštom.
Razina korisnika 4
@Ivana_117 samo da napomenem, svakako priloži presliku osobne iskaznice s obje strane (možeš ju uslikati mobitelom) i to nam pošalji na mail zahtjev.za.raskid-privatni@vipnet.hr

Odgovori