Riješeno

RASKID UGOVORA

  • 8 February 2019
  • 9 odgovora
  • 849 pregleda

Postovani da li prijevremen raskid ugovora povlaci penale i da li promocije koje su potpisane u ugovoru traju koliko i ugovor
icon

Najbolji odgovor od A1_MIvan 8 February 2019, 22:22

Pogledaj original

Odgovora 9

Platiš penale i ide puna cijena bez povlastica.
ok ali da li A1 smije mjenjati cijene iako si pod ugovornom obavezom
Pa rasiknuo si ugovor
Ugovor je istekao i trazio gasenje broja imao sam vip duo tarifu 180 kn minus popust 155 kn mjesecno TO STOJI U UGOVORU kako sam imao i 2 moba kod njih ali koje sam maknuo dodali su jos 10 kn popusta i prosle godine digli cijenu na 165 .Kada sm ih pitao zasto odgovor je bio nemam vise mobitele kod njih i kako je brzo dolazio kraj ostavio sam tako da bi mi za 1 .2019 dosao racun 185 kn a pretplata je izlazila 16.01 a broj ugasen 25 01
danas sam dobio odgovor od korisnicke podrske da je racun umanjen za 40kn plus pdv i onda iznosi 185 kn pa KAKO

kako to oni racunaju

Hvala na odgovoru

lp
da kada sam sklapao ugovor mobiteli nisu bili na vipu
Razina korisnika 2
Bedž +2
Ugovorna obveza vrijedi za obje strane, za tebe kao korisnika i za nas kao operatera. Kombinacijski popusti ne bi trebali stajati na ugovoru budući da se u bilo kojem trenutku mogu promijeniti aktivacijom dodatnih paralelnih usluga koje bi rezultirale dodatnim popustima, odnosno deaktivacijom tih usluga što bi uzrokovalo povećanje računa.

Ukoliko stvarno je pisalo na ugovoru, uvjetima korištenja na koje si pristao se ostavlja mogućnost promjene obračuna tih popusta u odnosu na aktivne usluge. Ovo bi vrijedilo za neke starije tarife i starije kombinacijske popuste.
Koliko sam shvatio ugovor vrijedi za obe strane od -do datuma koji je naznacen
Onda vrijede popusti i cijene iz ugovora
Razina korisnika 3
Bedž +3
@leva Ugovorna obveza koja je navedena na Zahtjevu za zasnivanje pretplatničkog odnosa, da, vrijedi za obje strane. Cijena/popusti se mogu mijenjati jer ako si ugovaranjem fiksne + mobilne ostvario dodatne popuste i onda npr. mobilnu odlučio isključiti, time si isključio i popust koji je ona donijela sa sobom.
Koliko sam shvatio ugovor vrijedi za obe strane od -do datuma koji je naznacen
Onda vrijede popusti i cijene iz ugovora


tako je popust ide i nova cijena ide bez popusta🤡

Odgovori