Najbolji odgovor od gogsy1975
Pogledaj originalRačuni - plaćanje skeniranjem barkoda
Nažalost PBZ nemam ali u ZABI i RBA imaš pod platni nalog FotoNalog ili Sken u tren i samo postaviš mob iznad 2Dbarcoda i on očita.
Ma moraš na smartphone, popuštaš lagano. 😂
Prilikom plaćanja A1 računa putem mHPB aplikacije, nema 2kn provizije. Nakon svega nekoliko sati na moj.a1.hr piše da je račun podmiren. Platio račun u subotu navečer i sve je proknjiženo veoma brzo i uredno!
Ovo je preslo sve granice. Jedan operater A1 koji sebe smatra cak da je najbolji, za mene je toliko ****, **** i niskoristi da nakon skoro 20 godina, jedva cekam zavrsetak ugovora i da vas posaljem gdje vas treba i poslati, u zaborasv. Naime, ti **** me tri puta iskopcavaju iako postoje uplatnice, cak i zahvala za uplaceno a oni NISTE PLATILI. ****. Placeno je 741,67 17.4. i 793,80 16.06. Ne to njima nista ne znaci. Poslala sam i brojeve, nista, uplatnice su slabo vidljive, mozda je pogresan broj, za ****.
Molim da mi netko, ako u toj **** od firme postoji, objasni dali moram nabaviti i kemijsku analizu papira uplatnice, opisati nijanse boje, i tako to.
Vazno je da sam i sa uplatnicama iuplacenim novcem i dalje bez signalka, jer daleko su oni koji moraju nadgledati ove u prvim redovima, kojima se **** za mene i moje uplatnice.

Vec sam poslala tri puta, pogledajte mailove, sramota
Odgovori
Registriraj se
Imaš A1 Forum račun? Prijava
Dobrodošli
Još uvijek nemaš svoj A1 Forum korisnički račun? Stvorite račun
Prijava putem društvenih mreža
Prijavi se preko FacebookaEnter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.