PITANJE

PS5 isporuka

  • 24 November 2020
  • 9 odgovora
  • 1033 pregleda

  • Forum rekreativac početnik
  • 3 odgovora

Pozdrav,

 

Zanima me gdje je zapelo s isporukom ps5 konzola??

Smatrao sam da predbilježba znaci dolazak konzole na dan izlaska.

Ok dan prije je bio praznik ali rečeno mi je da će konzola biti poslana 20.11.2020. značu u četvrtak, danas je 24.11.2020. I još uvijek nisam dobio info o planiranom danu isporuke,!

Molim vas info.


Odgovora 9

Razina korisnika 3
Bedž +3

Pozdrav @Bekam, započeli smo sa slanjem prema korisnicima koji su se za uređaj PS5 predbilježili i kupili ga. Vjerujem da će ti biti dostavljen u najkraćem mogućem roku :) Dražen

@A1_Drazen  što bi to trebalo konkretno značiti?

Predbilježio sam se za PS5 koji je upao u količinu koja je trebala biti dostupna od 19.11.2020 sada mi vaši agenti stalno pomiču rok isporuke, odjednom je idući tjedan, prvo je bilo da se šalje 19. ili 20.11. pa do kraja 11 mjeseca a sada kako sam već spomenuo isporuka će biti u 12-om 

Pristao sam na produljenje kod vas isključivo zbog PS5 konzole, da sam znao da niste u stanju isporučiti navedenu na vrijeme kupio bih istu kod dobavljača  kod kojeg bi to bilo moguće.

Molim vas za konkretnu informaciju kada mogu očekivati konzolu, odnosno da li je ista poslana.

Pošaljite mi samo di da vam dostavim svoje podatke

 

Ovo je potpuno neprihvatljivo i po meni razlog za raskid ugovora te vas molim za povratnu informaciju.

Ko zna do kad ce mo cekat. Frend mi je dobil od A1 plejku u ponedjeljak a on je iz ZG. Meni govore bit ce ovaj tjedan ali cisto sumnjam u to. Sad zadnju obavijest kaj sam dobil je da cekaju glavnog distributera za isporuku konzola jer ih kao nemaju vise. Ako si se informiral malo ta isporuka bi mogla biti oko 20.12.

I ja sam iz Zg i jos uvijek nista. Prvo su rekli ovaj tjedan pa danas agent da ce biti iduci. Uglavnom ugovor sam dogovorio u 10 mjesecu a otplatni plan potpisao 29.10. I to za konzolu koja ce biti dostupna 19.11. a ne naknadno.

Najradje bi raskinuo ugovor.

Razina korisnika 1
Bedž +3

Pozdrav svima!

@Bekam Ako si potpisao otplatni plan, onda tebi stiže prva runda PS5 koja treba stići do kraja tjedna. Narudžbe su se počele slati 19.11. i vjerujem da će tvoja uskoro stići.

Svakako možemo dodatno provjeriti, ali nam za to pošalji privatnu poruku sa svojim podacima OVDJE .
 

Ja sam narucio 28.9. Danas mi je receno da nema konzola za isporuku i da cekaju dobavljaca. Dobavljac je zna se ko i oni kazu da konzola nemaju i da ce dobit sredinom 12. mjeseca verziju sa diskom a digitalna dolazi sredinom prvog mjeseca.

Pitanje:

Da li vi imate onda te konzole koje su narucene on nas korisnika ili stvarno cekate dobavljaca???

Hvala

Razina korisnika 1
Bedž +3

Pozdrav Dacho. Svi koji su preko prednarudžbe bili kontaktirani i dogovorili PS5 će ga i dobiti. Veći dio je već poslan korisnicima, a manji dio stiže početkom prosinca te će tada i ostatak korisnika dobiti svoj PS5. Sve narudžbe su određene u skladu s dostupnim količinama uređaja te se svakako neće morati čekati svoju prednarudžbu do siječnja.

Postovani, 

Dobar dan, možete mi molim vas provijerit kad mogu očekivati ps5? Potpisao sam ugovor platio prvu ratu i dobio plan otplate, kako piše gore u navedenom. 

lijep pozdrav

Kontaktiran sam bio i opet ne znam nista. Veci dio je poslan a manji dio ce cekat prosinac. Mene zanima jel sam ja u vecem dijelu ili manjem. Da li mi je poslana konzola ili moram cekat prosinac?  Placam nesto a toga nemam. ☹️

Molim info. 

Hvala

Odgovori