Riješeno

produzenje ugovora

  • 14 December 2016
  • 6 odgovora
  • 2143 pregleda

dali se uz produzenje ugovora nako 2 godine dobije popust na nove uređaje?
icon

Najbolji odgovor od relativity 14 December 2016, 19:34

Pogledaj original

Odgovora 6

Razina korisnika 6
Bedž +4
Misliš li na neki dodatni popust pored ponude navedene na web stranicama kada odabereš uređaj i opciju produljenje ugovora? U pravilu da, dobiješ neki dodatni popust, a najveći popust dobiješ ukoliko nakon isteka ugovorne obveze podneseš zahtjev za raskid/prijelaz na bonove. Tada te služba za zadržavanje korisnika pokušava zadržati nudeći ti nešto znatno povoljnije u odnosu na standardnu ponudu. Uglavnom takve ponude i popusti se rade individualno po nekim njihovim internim kriterijima (ispod stola). Svakako ukoliko ti se ne žuri pričekaj istek ugovorne obveze pa vidi što će ti ponuditi, a ukoliko te zovu prije i nude ti nešto promisli i nemoj pristati na prvu, zvat će te oni još i to s boljim ponudama jer je njima u cilju da te zadrže kao korisnika. U svakom slučaju trebaš imati na umu da ukoliko službu za korisnike ispituješ vezano za posebne (nestandardne) ponude nećeš dobiti puno informacija budući da se takvim stvarima bavi poseban odjel.
Razina korisnika 7
Bedž +3
Imam još 2 dana do isteka UO i prva ponuda za zadržavanje je bila sramotni copy/paste s interneta, ne ulazeći uopće u moj profil niti gledajući moje trenutne usluge a da ne spominjem popuste. Očekujem ozbiljniju ponudu iako sumnjam da mi nešto tako mogu ponuditi kao što su prije dvije godine u ovo doba nudile dobre stare BG L tarife. A 500 kn popusta na mobitel, pa to se sad nudi za privuć nove korisnike tako da to ne smatram uopće značajnim.
Razina korisnika 6
Bedž +4
Heheh, a valjda im je procedura takva da prvo moraju ponuditi nešto sramotno čisto da vide hoćeš li nasjest :D
Ovo je koliko se meni čini sve postalo kao tržnica u Indiji XD
danas sam otiso u vip i nisu mi nista ponudil nikakve popuste pa me samo zanimalo hvala na odgovirma
Razina korisnika 6
Bedž +4
Jasno zato što putem standardnih kanala niti ne nude ništa posebno, pričekaj, budu te zvali sigurno.
Nema na čemu i svakako javi ukoliko ubodeš neku dobru ponudu 😃
Razina korisnika 3
Dobije se popust. Ali...@gogsy1975 je najbolje to sročio 🙂
Mislim da su si okrenuli pilu naopako. Dok su imali razdvojene ponude za nove i postojeće korisnike, a htjeli su stalno imati "nove", onda su se postojeći žalili da nemaju pogodnosti. Sada su izjednačili ponude, i opet stari korisnici nisu zadovoljni jer su sada svi isti i nema pogodnosti za ostanak na mreži 🙂
Doduše, ja sam uređaj kupio u dućanu. Nisam mjerodavan. Ali, mislim da se pogodnosti mogu dobiti, samo je pitanje želiš li potpisati uz postojeće promocije ili čekati neke nove, što je rizik jer....nove će možda biti slabije od trenutnih.

Odgovori