Riješeno

produljenje trio paketa

  • 23 March 2021
  • 3 odgovora
  • 476 pregleda

Pozdrav svima.

Produzio ugovor na 24 mjeseca.Za 7 dana u web shopu se pojavio uređaj za nove korisnike i one što produžuju ugovor.

Zar ne bi bilo u redu i fer da i meni kao  dugogodišnjem korisniku  omogućite kupovinu ( da kupovinu,ne poklon nego da kupim za kn) istoga,barem u nekom razumnom roku npr. 10,14 ili koliko vec dana od sklapanja ugovora?

icon

Najbolji odgovor od A1_Matej 23 March 2021, 21:20

Pogledaj original

Odgovora 3

Razina korisnika 2
Bedž +3

Pozdrav, nije moguće naknadno kupiti uređaj, nakon što je već sklopljen ugovor na 24 mjeseca. Ako si ugovor sklopio prije 7 dana možeš zatražiti odustanak u roku 14 dana od sklopljenog ugovora, ako si ugovor sklopio sredstvima daljinske komunikacije (izvan prodajnog mjesta). Također,  savjetujem da provjeriš mogućnost za isplatu penalizacije - ako nije kupljen uređaj iznos neće biti velik, govorimo o manjem popustu na tarifu koji si ostvario pa je i to jedna od opcija kako bi opet mogao sklopiti ugovornu obvezu. 

Da ste drzavna firma još bih i shvatio.

Ali da ja imam firmu i da imam pretplatnika 8 godina i korisnika koji ce biti korisnik jos mnogo godina i da zeli kupiti recimo kao ja ps5 po trzisnoj cijeni stvarno ne bih vidio neki problem da u nekom razumom roku moze kupiti isti uredaj.Koliko znam u EU je to primjenljivo do nekih 7 dana.Znači sve što je trebalo je pridodati uredaj na prvi racun i stvar rijesena.

Samo malo fleksibilnosti ne bi bilo na odmet.

Razina korisnika 3
Bedž +3

@Dylan za dodatnu provjeru mogućnosti nam možeš poslati podatke o vlasniku usluge koju koristiš OVDJE.

Odgovori