Riješeno

Pozivi

  • 26 December 2016
  • 2 odgovora
  • 16988 pregleda

  • Probio led s 1 postom
  • 1 odgovor
Htjela bih preusmjeriti pozive s fiksnog i mobilnog broja? Idem na put i htjela bih da su pozivi preusmjereni. Zanima me kako mogu preusmjeriti? Mora li broj na koji ću preusmjeriti bit u VIP mreži?
icon

Najbolji odgovor od gogsy1975 27 December 2016, 07:33

Pogledaj original

Odgovora 2

Razina korisnika 3
Bok.
Preusmjeriti možeš na bilo koju mrežu, nema veze koja je mreža u pitanju kada je preusmjeravanje aktivno. Pazi samo da, ako ideš u inozemstvo, broj na koji si preusmjerila pozive ima love na računu (ako je na bonove) 🙂
U uređaju imaš opciju preusmjeravanja, negdje pod postavkama poziva. Dovoljno je upisati broj na koji želiš da se preusmjere pozivi (i opet, potrebno je upisati u međunarodnom formatu, radi roaminga) da ti pozivi normalno prolaze.
Ako ne uspiješ kroz izbornik, imaš šifru koju ćeš upisati u mob da to prođe. Kod je malo zajeban, ali možeš se snaći. Napiši u mobitel **21*svoj broj na koji se preusmjeravaš *11# i tipka za poziv 🙂
Razina korisnika 7
Bedž +3
Da se nadovežem vezano za preusmjeravanje s mobilnog: - Postavke - Aplikacije - Poziv - Dodatne postavke - Prosljeđivanje poziva. Onda izabereš poziv ili videopoziv i kada želiš da se preusmjeri te broj na koji to želiš.

Za fiksnu liniju:

Preusmjeravanje fiksna linija

Odgovori