Riješeno

placanje bonom

  • 22 July 2021
  • 8 odgovora
  • 357 pregleda

Kako da dodam A1 bon kao nacin placanja u play storeu? Kada kliknem "dodaj novi nacin placanja" nudi mi da samo dodam karticu. Slucajno sam izbrisao A1 uslugu kao nacin placanja, moze li mi netko reci kako da ju opet dodam kao nacin placanja na play store? Hvala.

icon

Najbolji odgovor od A1_IvanaN 24 July 2021, 15:55

Pogledaj original

Odgovora 8

Razina korisnika 2
Bedž +3

@wander104 Pozdrav, kada odeš na postavke i način plaćanja, više ti se ne nudi dodavanje naplate putem operatera A1/Tomato? Možeš li nam poslati PrintScreen ekrana? 

@wander104 Pozdrav, kada odeš na postavke i način plaćanja, više ti se ne nudi dodavanje naplate putem operatera A1/Tomato? Možeš li nam poslati PrintScreen ekrana? 

Zdravo, ne prikazuje mi se a1/tomato kao način plaćanja zato što sam ga zabunom uklonio kao način plaćanja. Zanima me može li se to opet nekako dodati. Hvala, zdravo.

Razina korisnika 2
Bedž +3

Pozdrav @wander104 , molim te spoji se preko mobilne mreže i provjeri nudi li ti tadopciju kupovine putem A1 računa. Trebalo bi ti spremiti i za buduća plaćanja kad si spojen preko primjerice WIFI mreže. 

@A1_IvanaN Zdravo, nažalost to nije proradilo, ali hvala na odgovoru, pozdrav.

Razina korisnika 6
Bedž +6

@wander104 , provjeri u Google računu da li ti je broj registriran, ako nije možeš ga dodati npr.za oporavak računa. 

Probaj i zamijeniti sim karticu kod A1, pa će ti se možda ponovno pojaviti opcija plaćanja sim karticom kada dobije "nove" identifikacijske brojeve. Mislim da sam ja na taj način (zamjenom kartice) morala ponovno potvrditi sim karticu za plaćanje bez obzira kaj je već sami broj bio već potvrđen

 

@nickno Hvala, probat ću. Zdravo!

@nickno Nažalost, ovo sa google računom nije uspjelo, tako da ću zamijeniti sim karticu. Hvala, zdravo.

Razina korisnika 6
Bedž +6

@wander104 , jesi li probao nešto kupiti u Google Play Trgovini? Ili obaviti neku mikrotransakciju u nekoj aplikaciji?

Ja sam tako i skužila da je Google "zaboravio" moju SIM kao način plaćanja. Htjela sam nešto kupiti, međutim, kad sam tapnula potvrdi Google reče da kartica nije potvrđena. Onda sam samo morala otići u aplikaciju i tamo mi se iznad već dvije nedostupne A1/Tomato pojavila treća koju sam tapnula i odmah je prihvaćena. Mislim da sam i ovdje davno pitala A1 kak je moguće da mi je isti broj u Google Trgovini naveden 3 puta. A1 ne zna 🤣

 

Odgovori