PITANJE

Ovrha za rate nakon raskida ugovora bez računa i bez opomene?

  • 27 October 2020
  • 1 odgovor
  • 320 pregleda

Pozdrav,

situacija je sljedeća, imao sam bnet vezu i telefonski broj na A1. ugovor za Bnet je isticao u 2 ili 3 mj  2019 nisam siguran.

Koliko znam platio sam sve račune i bio sam aktivirao moj A1 aplikaciju da mi svi računi dolaze na nju te  da mogu sve to popratiti, da bi me danas iznenadio prijedolg za ovrhu od A1 na iznos od 179kn za bnet? nazovem službu za korisnike i kažu da je dug 460kn ali da nemaju uvida u dug + imam dug od 70tak kn po telefonskoj liniji koji se vuće iz 7mj prošle godine. Dug za bnet je poslan u odvjetnički ured i služba za korisnike nema uvida u strukturu dugovanja. 

 

A1 aplikacija uredno kaže da nemam dugovanja i da sam podmirio sve dugove. 

 

Koja je svrha a1 aplikacije ako na njoj ne vidim sve usluge i dugovanja. Ja račune nisam primao raskinuo sam ugovor u to neko doba jer sam se preselio na novu adresu u 4mj 2019god i sada me ovako ugodno idete iznenaditi. 

 

Gdje se mogu obraditi da vidim koje je dugovanje stvarno i da niste bili tolike trutine i poslali 2 ili 3 računa svaki zasebno na ovrhu. 

 

Mislio sam da ću ostati na A1 ali nakon ovoga mislim da neću kad mi istekne ugovor. 


Odgovora 1

Razina korisnika 1
Bedž +3

Pozdrav Igore, putem moj A1 aplikacije možeš doznati informacije i imati uvid u račune za usluge koje su aktivne. U trenutku raskida ta usluga više nije dostupna tim putem. Molim te javi nam se OVDJE , navedi nam podatke vlasnika usluge za detaljniju provjeru. 

Odgovori