Riješeno

Ne radi internet ni tv

  • 5 December 2021
  • 4 odgovora
  • 88 pregleda

Danas je vec cetvrti dan kako nam ne radi internet ni tv.

Prije cetiri dana sam produzio ugovor i odjednom mi se iskljucio internet i tv. Poslane su vec tri pozurnice i nitko da me kontaktira. Svaki put kazu ako ne danas, ujutro ce vas netko kontaktirat, medjutim nista.

Internet mi treba radi posla i vec smo potrosili mobilni internet radi hotspota.

Poslali smo i prigovor na mail.

Ne znam vise sto cinit.

icon

Najbolji odgovor od A1_IvanaN 6 December 2021, 15:10

Pogledaj original

Komentiranje je onemogućeno za ovu temu.

Odgovora 4

Razina korisnika 1
Bedž +3

Pozdrav @johntra , zaista mi je žao zbog nemogućnosti korištenja usluge. :confused: Molim te pošalji nam podatke vlasnika usluge i e-mail adresu s koje ste slali prigovor OVDJE  kako bismo mogli napraviti detaljniju provjeru i pružiti adekvatnu podršku. Nadam se ipak da će usluga uskoro proraditi i da ubuduće nećeš imati sličnih poteškoća. 

Otkazi ugovor 

Ni meni ne radi! Odnosno, ako radi internet ne radi tv i obrnuto. Ukoliko netko sutra ne dođe to riješit raskidam ugovor. Tehničar je trebao doći u petak (3.12.) i nitko nije došao. Danas nitko ništa ne javlja. Ja razumijem da ja nisam jedina koja ima nekakav kvar, no ovako ne možemo dalje poslovati. Na ovoj mreži sam dugi niz godina i nikad ovakvih smetnji nije bilo. 

Razina korisnika 2
Bedž +3

@ana.mackuljak možeš li nam se javiti OVDJE za provjeru? Ako iz nekog razloga tehničar nije došao u dogovorenom terminu, svakako si trebala dobiti drugi termin za terensku provjeru.