Riješeno

Nano sim

  • 30 Ožujak 2017
  • 9 odgovora
  • 11379 pregleda

  • Probio led s 1 postom
  • 2 odgovora
Pozdrav,zanimam me dali se naplačuje zamjena sim kartice u nano sim postojećim korisnicima na bonove
icon

Najbolji odgovor od A1_Mirjana 30 Ožujak 2017, 12:08

Pozdrav,ako ti je potrebna zamjena SIM kartice radi korištenja u uređaju koji zahtijeva promjenu formata SIM kartice, onda će sama zamjena biti besplatna u svim Vip centrima 🙂
Pogledaj original

Odgovora 9

Razina korisnika 4
Zamjena se naplaćuje 1 kn za promjenu u Nano SIM
Zahvaljujem na informaciji
Razina korisnika 1
Bedž +2
Pozdrav,

ako ti je potrebna zamjena SIM kartice radi korištenja u uređaju koji zahtijeva promjenu formata SIM kartice, onda će sama zamjena biti besplatna u svim Vip centrima 🙂
Hvala Vip_Mirjana.Da radi se o novom uređaju koji podržava takve kartice.Dakle ostaje broj isti
Razina korisnika 2
Pozdrav,

upravo tako, kada se radi zamjena SIM kartice zadržavaš postojeći broj ali dobiješ novu SIM karticu.
nije besplatna zamjena sim kartice u Vipnetu,meni su naplatili 50kn i izdali potvrdu o zamjeni ali racun ne izdaju! Lopine i prevaranti koji osporavaju 4G korisnicima na bonove osim ak ih ne zatražiš putem poruke da ti dozvole 4G.Vip?
Razina korisnika 7
Bedž +3
@file - u jednoj temi pišeš "žele mi naplatiti" a u ovoj pišeš da su ti naplatili. Koji je razlog zamjene SIM kartice? Ako je novi mob pa ti treba manja SIM kartica da bi koristio i dalje usluge, ne bi ti trebali naplatiti. Jesu ti prebacivali podatke, koji su razlog naplate rekli?

Usporavanje 4G prvi put čujem. Ako su APN i postavke dobre i ako si u području 4G, trebalo bi biti ok. Naravno, nije brzina kao na pretplati.
Pisem ono kaj sam dozivio,i nije mi cilj ogovarati i lagati vec samo istinu,a ti koji prvi put cujes za aktivaciju 4G,tvoj problem ja sam trebao poslati poruku 4G na broj 13116.tak su me uputi iz szk.A ti si placen da pobijas moje cinjenice i da stitis Vip.
Sve sta sam napisao stojim iza tog i registracija u forumu jest bila razlog da javno progovorim o naplati zamjene sim kartice ili koristenju 4G mreze za nas koji koristimo tarifu na bonove.
Razina korisnika 7
Bedž +3
@file - nisam plaćen niti sam dio VIP-a (to je dio onog kad netko dođe neupućen na forum) niti je forum službeno sredstvo komunikacije i pritužbi i ne kužim što te toliko zabolilo slanje poruke. Za 50 kuna bi ti možda forumaši i pomogli ali nisi napisao razlog zbog čega si karticu mijenjao, radio backup podataka, brojeva ili što već. Toliko od mene i sretno dalje u svojoj borbi. 😉

Odgovori