Bok, imam pitanje vezano za Moj A1. Zbog čega ne vidim datum do kada mi traje ugovorna obaveza za fiksne usluge. Za mobilne usluge taj se podatak uredno vidi. Hvala unaprijed i pozdrav, Kruno
Najbolji odgovor od A1_Sunchica
Pogledaj originalBok, imam pitanje vezano za Moj A1. Zbog čega ne vidim datum do kada mi traje ugovorna obaveza za fiksne usluge. Za mobilne usluge taj se podatak uredno vidi. Hvala unaprijed i pozdrav, Kruno
Najbolji odgovor od A1_Sunchica
Pogledaj originalPozdrav ponovno,
ne znam koji podaci vam trebaju, ali evo PrtScr iz MojA1 vezan za fiksnu Trio uslugu
Vidi se da nema datuma isteka ugovora kao kod mobilnih usluga
Možda na ovaj način više korisnika prepozna sličan “bug” ili što već …, pa se prije otkloni nedostatak..
...naknadno svakako planiram ukloniti sliku….
No, svakako sam zabilježila tvoju kritiku vezanu uz sam prikaz.
Pozdrav
potrebna su ti Moj A1 upravljačka prava koja možeš zatražiti pozivom službi za korisnike.
Pozdrav
Pozdrav
Pozdrav, hvala ali posljednji put vam je trebalo samo dva tjedna da odgovorite na privatnu poruku, tako da ipak sam zvao szk i doznao da mi je profil još u procesu transfera, pa zato MojA1 ne radi.
Eto, riješeno!
Pozdrav
Pozdrav, hvala ali posljednji put vam je trebalo samo dva tjedna da odgovorite na privatnu poruku, tako da ipak sam zvao szk i doznao da mi je profil još u procesu transfera, pa zato MojA1 ne radi.
Eto, riješeno!
Imaš A1 Forum račun? Prijava
Još uvijek nemaš svoj A1 Forum korisnički račun? Stvorite račun
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.