Riješeno

Moj A1

  • 24 April 2022
  • 8 odgovora
  • 203 pregleda

Razina korisnika 1

Zanima me slijedeče.

 

Imam broj na pretpplatu. broj je dodan u moj a1 aplikaciju di vidim i dobivam sve račune di su mi sve informacije dostupne sto se tiče pretplqtničkog broja. E sad imam jedan broj na bonove kojeg imam u istom mobitelu i njega koristim za usluge plačanja parkinga i za online kupovinu i tako te stvari.

Kako da taj broj koji je na bonove dodam u moj a1 aplikaciju i da mogu pratit kada mi istiće bon koliko još imam na računui sve ostalo

icon

Najbolji odgovor od A1_Leona 28 April 2022, 21:09

Pogledaj original

Odgovora 8

Razina korisnika 6
Bedž +6

Ako su ti obje kartice istovremeno aktivne (da možeš primati pozive i poruke na obje bez obzira koju koristiš), onda ti je dovoljno mijenjati u postavkama kartica koja ti je primarna za internet, pa kad označiš tu svoju prepaid, otvoriš app Moj A1 i automatski će ti se ulogirati u prepaid račun. 

Znam da nisi baš to tražio. Možda je rješenje za tvoje pitanje povezivanje kartica u Mozaik, ali pošto ga nemam, nemrem ti to i potvrditi. Ja sam neko vrijeme imala 2 A1 kartice i ovak gore sam provjeravala njihov status.

Razina korisnika 7
Bedž +3

Prepaid tarife ne idu u mozaik. Ili tu prepaid karticu označiti kao primarnu za net pa se ulogirati putem A1 mreže u mojA1 ili se na taj mojA1 račun (web ili app) logirati sa korisničkim podacima te prepaid usluge.

Razina korisnika 6
Bedž +6

U općim uvjetima korištenja MOZAIK-a piše da se mogu povezati sve usluge, pa tako i prepaid kartice, ali na njih se ne primjenjuju pogodnosti (popusti), @gogsy1975  😋

 

A app Moj A1 najbolje radi i rijetko kad se dogodi da se ne možeš ulogirati u nju ako odabereš ulogiravanje putem mobilne mreže (ne korisničkim podacima) 😋. Zato je u postavkama potrebno mijenjati koja je kartica primarna za internet. Ali ako se pretplatnička i prepaid kartica povežu u Mozaik, možda je onda moguće vidjeti obje kartice u Moj A1, vidjeli smo ovdje primjer kako su nekom forumašu zamjenjena master prava pa je njegov otac vidio i njegove podatke u Moj A1 appu umjesto njega,vlasnika računa

 

A bonaš može ostvariti neke pogodnosti 🤭

 

Razina korisnika 7
Bedž +3

Ajmo onda ovako, da ne budu kruške i jabuke o Mozaiku kako to često biva a to uopće nije tema nego mojA1 (vidi točka 3). Dakle, jedini mogući “workaround” je kako sam napisao u postu #2. :)

 

 

Razina korisnika 6
Bedž +6

Zato sam i rekla da nisam sigurna za Mozaik, prebacivanje u postavkama mobitela koja će se kartica primjenjivati za net provjereno radi 🤭. 

Ili slanje sms-a "?" na broj 13232 za provjeru stanja računa prepaid kartice.

Ti si napisal da se prepaid tarife ne mogu povezati u Mozaik, a to nije istina 😋

Razina korisnika 3
Bedž +3

@pero1985 ako svoj prepaid broj prijaviš (registriraš) na isti OIB na koji glasi i tvoj pretplatnički broj, moći ćeš uz upravljačka prava na pretplatničkom broju putem Moj A1 aplikacije pratiti oba broja 😁

Jel u A1 app se prikazuje stanje saldo računa ako sam u preptlati za jedan mjesec? Hvala.

Bedž

@Baboon, unutar aplikacije bi ti trebalo biti vidljivo da su svi računi podmireni i eventualno ako je preostao nepodmiren dio iznosa računa.

Svaki idući račun će ti se automatski umanjiti ako si račun preplatio i to će ti biti jasno naznačeno na tvojem računu.

Ako je potrebna dodatna provjera, možeš nam poslati poruku u inbox OVDJE.

Odgovori