KRAĐA S VIP-OVE STRANE

  • 5 Siječanj 2018
  • 3 odgovora
  • 524 pregleda

Znači 25.10.2017. ugovorio sam trio paket uz Laptop i kameru koji su bili u ponudi.
14.12.2017. tek me spajaju znači 2 mjeseca živim bez interneta telefona svega ali uredu strpim se.. Da bi mi 14.12. rekli da će mi sve dodatno stić na kućnu adresu najkasnije u roku 15 dana. Naravno niš nije stiglo do danas.
Oni neznaju di je naš paket krivili su dostavljače međutim kad su se oni ogradili odgovor od Vipa bio je da oni nemogu ništa napravit i da je moja situacija nespecifična.
KATASTROFA.. Neko si je uzeo to doma i sad se prave mutavi i svi nešto izmotavaju se.
Tražio sam raskid ugovora jer nisu ispunili sve stavke da bi dobio da ću platit penale A na moje ok al ak ostanem na usluzi ja ću Vama svaki mjesec davat 50 kn za laptop i kameru koje nemam? A znate to nam je nažalost tako..
MOLIM VAS BUDITE PAMETNI I NEUZIMAJTE NIKAKVU OPREMU BEZ DA VAM SVE STIGNE SKUPA.
Ja to moram riješit tako da ću još jedino prijavit ih policiji za krađu i naplatu novčanih sredstava koje ja ne koristim jer mi je to jedina opcija.

Odgovora 3

Razina korisnika 4
Prvo pitanje, da li to imaš napismeno od VIPa ili te otkantala SZK?

Drugo, VIP koristi Overseas za dostavu a oni su priča za sebe ako si pratio forum meni su u 4 mjesecu kada nema g od gužve 14 dana nosili Homebox i izmišljali da ja odbijam primiti ili odgađam isporuku.

Treće, dostava ti treba dati na potpis papire o primitku a očito dostave nije bilo tako da nemoj plaćati dodatnih 50 kn nego svaki puta plati neosporni dio računa i šalji PISMENI prigovor na račun u VIP.

I savjet za kraj, vjerojatno si išao na ugovor zbog ponude laptopa i kamere te lijepo napiši prigovor i traži raskid, nikakvi telefoni, ako dogovorom ne budeš zadovoljan (rok im je 15 dana) piši prigovor na povjerenstvo pa ako i tada ne budeš zadovoljan HAKOM.
Nemam napismeno svaki put su mi rekli da oni nemogu ništa nego samo preko telefona i kad mi neznaju odgovorit kažu da će se konzultirat s nadređenima..
Da išli smo i zbog ponude za Laptop i kameru inače se nebi vezao ugovorom s njima..
Hvala puno na odgovoru
@Tomislav90 ovo zbilja je nespecifična situacija. Garantiram ti da nitko nije tvoje uređaje uzeo sebi doma, ali ako ih nisi dobio, ne bi ih trebao ni plaćati. Pošalji mi podatke vlasnika usluge (ime, prezime i OIB) OVDJE pa ćemo vidjeti što se dogodilo.

Odgovori