Korisnička podrška koja to nije

  • 19 Rujan 2017
  • 2 odgovora
  • 369 pregleda

Podrška koja to nije!

Uštede u broju kvalificiranog tehničkog osoblja koje bi bilo u stanju javiti se na poziv i kroz KRATAK razgovor riješiti vjerojatno trivijalan upit korisnika mogu utjecati na odluku o promjeni operatera. U mom slučaju to će vjerojatno i biti tako.
Konkretno, želeći provjeriti postoji li mogućnost povećanja internet brzine mog probnog homeboxa doveden sam na rub živaca nakon dva puta po 25 minuta bezuspješnog nastojanja da razgovaram s živim čovjekom. I, naravno da na kraju nisam dobio korisnu informaciju niti odgovor na svoja pitanja. Ali sam zato dva puta "korak po korak" proveden kroz proceduru podešavanja TV receivera kojeg uopće nemam...
Umjesto prolaska kroz bezbrojne voice izbornike i preslušavanje reklama i informacija koje me ne zanimaju (kako nekome uopće može pasti na pamet da se, u današnje vrijeme, ovaj kanal komunikacije upotrebljava u reklamne svrhe ???) bilo bi kudikamo uputnije i "more user friendly" da se na pozive javlja operater a ne stroj.
BTW, postoje kompanije koje svoje Call-Centre reklamiraju upravo na takav način: "Kod nas će vam se na Vaš poziv javiti topli ljudski glas, a ne mašina."

Svemir

Odgovora 2

Bravo majstore !!!!
Hej @Svemir
Zbilja nam je jako žao što si imao negativno iskustvo s našim uslugama :(
Možeš nam poslati podatke o vlasniku usluge, kontakt broj i kratki opis OVDJE pa ćemo provjeriti i zamoliti kolege da ti pomognu.

Odgovori