Najbolji odgovor od gogsy1975
Pogledaj original
Možeš li ako nije problem malo detaljnije objasniti što želiš pitati? Teško da itko može dešifrirati tvoje pitanje.
Inače, stanje računa, preostalih megabajta / smsova / minuta bilo za bonove ili pretplatu možeš provjeriti preko mojA1 aplikacije i moj A1 web-a. Ukoliko se spojiš putem mobilnih podataka na mobu, automatski ti se logira a ako se spajaš preko mojA1 web inačice, moraš imati korisničko ime i lozinku koju možeš zatražiti na istoj stranici a ovisno o vrsti usluge koju koristiš.
Inače, stanje računa, preostalih megabajta / smsova / minuta bilo za bonove ili pretplatu možeš provjeriti preko mojA1 aplikacije i moj A1 web-a. Ukoliko se spojiš putem mobilnih podataka na mobu, automatski ti se logira a ako se spajaš preko mojA1 web inačice, moraš imati korisničko ime i lozinku koju možeš zatražiti na istoj stranici a ovisno o vrsti usluge koju koristiš.
za brži način ili ako nisi pri internetu, u telefonu kod poziva na tipkovnicu ukucaj *101# i pozovi. Na ekranu se pojavi odgovor sa stanjem novaca na računu..
Odgovori
Registriraj se
Imaš A1 Forum račun? Prijava
Dobrodošli
Još uvijek nemaš svoj A1 Forum korisnički račun? Stvorite račun
Prijava putem društvenih mreža
Prijavi se preko Facebookaili
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.