Riješeno

kada se vreti terifa jer se dobiju i novci nazad

  • 16 June 2022
  • 6 odgovora
  • 70 pregleda

Kupio sam tarifu i vratio ju ali nisam dobio novce nazad a tarifa mi je uzeta

 

icon

Najbolji odgovor od A1_Daniel 17 June 2022, 19:23

Pogledaj original

Odgovora 6

Razina korisnika 6
Bedž +6

Pa piše da si se vratio na sheralicu (69 kn)  i da nisi izgubio minute koje si imao dok si bio na njoj.

Nisi ti vratio tarifu ( prvi put čujem za to, a bojim se i da ne možeš "vratiti" tarifu, tj. ako želiš baš novac i ne želiš sheralicu, trebaš nazvati 0800 091 091, a ne "dopisivati" se sa sistemom)

 

 

Da ali uzete su mi gige i minute 

 

Razina korisnika 6
Bedž +6

A morat ćeš nazvati SZK na 0800 091 091 i objasniti kaj se dogodilo. Ako si aktivirao sheralicu i onda odmah potom vratio se na start (to se može, ali to nije "vraćanje" tarife), najbolje bi ti bilo da im kažeš da si to uradio greškom i da želiš sheralicu koju si platio ili neka ti vrate novce. 

A jel mogu nekako preko poruka jel nemogu sad zvati

Razina korisnika 6
Bedž +6

Možeš probati ovdje nekom od A1 moderatora pisati u inbox, to su ti svi ovi koji imaju A1 u svom imenu, samo može proći dost vremena dok ti netko ne odgovori. Onaj broj na koji si pisao poruku, to ti je sistemski broj i nema živog čovjeka s druge strane. Ili pokreni chat u aplikaciji, samo i tu je pitanje ima li koga sada tamo.

Ali, budući da si na startu, naplaćivat će ti se net, tako da ti je najbezbolnija opcija zvanje szk

Bedž

Pozdrav Maro, prema porukama koje si nam poslao, čini mi se da si isključio svoju tarifu te se prebacio na Start tarifu. Samim time su ti se sve jedinice iz tvoje tarife Sheralice izbrisale. :/ Slobodno mi se javi privatnom porukom sa svojim brojem kako bi napravili detaljnu provjeru u samom sustavu. :) 

Odgovori