PITANJE

Internet je istekao

  • 21 January 2021
  • 36 odgovora
  • 552 pregleda

Pozz

 

Ugovor mi je istekao davnih dana. Samo internet imam još od B neta. (koalaksijalni kabel). Budući na više traženja nisam dobio nikakvu bolju ponudu od vas, (niti iz ponude za stare korisnike, kako slično nazivate(za zadržavanje korisnika)). Koji postupak je da prekinem daljnje korištenje usluge?  Što radim s routerom? (neki tehnicolor crna kutija) A s kabelom koji ide iz hodnika u stan? (budući da se radi o zgradi) 


Odgovora 36

Razina korisnika 7
Bedž +1

Zato imaš tarife koje su namijenjene za primarni internet kod kuće i tamo nema sms. Kad si bio na tele2 što nisi imao pokućni? Ovo je sasvim ok za tarife za mob sa slanjem sms!

@Zeljko_091 molim te primi isprike zbog čekanja na odgovor u inboxu. Odgovor te čeka :)

Dako je dobra ponuda da sam pao s stolca🤣🤣🤣🤣.   Neću pisat što sam dobio jer nebi bilo kulturno. Samo je potvrdilo odluku da podnesem raskid daljnje suradnje. Uglavnom za 5 radnih dana prekida se usluga te se ruter šalje na  Agram servis, Kanalski put 1. "Povrat A1 opreme na teret primatelja". A sa kabelom iz hodnika u stan mogu radit što god hoću. Tako kažu u poslovnici.  Kad se saje router treba li vam I punjač iz struje za njega? 

Zato imaš tarife koje su namijenjene za primarni internet kod kuće i tamo nema sms. Kad si bio na tele2 što nisi imao pokućni? Ovo je sasvim ok za tarife za mob sa slanjem sms!


Pa tebi je super zato što imaš internet i u kući pa ti je preko moba onako usput, a ja mogu imati internet SAMO preko mobitela i zato nisam imao pokućni kao ni sada što nemam u A1. I greška je što nisam otišao u T-COM jer oni (vidi čuda, kako to  da oni mogu ) imaju opciju neograničeni internet preko mobitela i 5G. A ako je ovo u redu za 189 kuna mjesečno onda nije ni čudo što je ovakav A1. Kao što napisah ranije, kako može na bonove neograničeni net preko moba a na pretplatu (neka bude i skuplje) nemože? Ali pisanje nevrijedi, jedina opcija je T-COM. I tko danas i koristi sms pored vibera i ostaloga. Pošaljem 1-2 sms-a mjesečno a nemoram ni toliko.

Razina korisnika 7
Bedž +1

Da imam i u kući mobilni internet i koristim Unlimited tarifu gdje isto moram slati sms pa se ne bunim jer s tom tarifom  imam pristup 5Gmreži naravno sim je u routeru ne u mobu. Mobilni internet koristim kao primarni u kući od kad je 3G pušten. 

Ma bunim se što spuste brzinu na 2mb/s nakon potrošenih 100GB, to je problem a imam mobitel što podržava 5g. Da spuste barem na 4mb/s. Želio bih samo da imaju tarifu kao t-com što ima unlimited i 5G i kao što napisah neka je i 230 kuna mjesečno.Ili da povečaju barem na 300 GB  pa neka onda smanje brzinu na 4mb/s.

Razina korisnika 7
Bedž +1

Njihova tarifa je takva, a ti možeš birat uzmi Unlimited  ja  se selim nebitan operater gdje je kvalitetnije sve bez UO oprema moja….

Šteta što određeni ne slušaju potrebe korisnika. A valjda će shvatiti kada migriraju.  Iako je trenutno A1 pobrao vrhnje s tim što je Tele 2 smanjio flat na mobilnom/prijenosnom a homebox duo ima 1T granicu.  Gigabox ima 300/400gb granicu.  Ljudi su lijeni seliti se iz mreže u mrežu a to operateri dobrano iskorištavaju. 

Ipak su se unazadili s tim što moraš biti na homebox min 24 mj ili kupit njihov router

Potpisana pretplata Na Yolo. Ubacen sim u MF927U I opterećen s mobom/Lapom klinci YouTube i sve radi kao i dosada (ZG).  A sad će se klinci gustat na selu/autu gdje nemam fiksni net sve za 120kn.

A za 2g kad istekne yolo otom potom... Ko zna koliko će još potresa bit i vode proc ispod savskog mosta... 

Nazvali danas i ponudili net brzina 200 za 139 kn na 2g. Neozbiljno. A kumim ih i molim već duuugo.  Kasno Marko na Kosovo stiže...  Dakle oni puste korisnika da plaća punu cijenu kada mu isteknu 2 godine i onda sam korisnik mora trazit da mu se ponudi usluga po povlaštenih cijenama i s popustim. I ako si neinformirani totalno te iskorištavaju. Nemoralni su. 

Odgovori