Riješeno

Dostava ugovora bez ugovorne obveze

  • 15 Lipanj 2019
  • 3 odgovora
  • 424 pregleda

Nakon prelaska sa bonova na pretplatu bez ugovorne obveze, da li ugovor dolazi i na kućnu adresu ili samo preko e-pošte? Ugovor je napravljen telefonskim putem bez odlaska u poslovnicu.

Da li se preostale kune na računu na bonove dodaju u pretplatu ili se ove kune gube prilikom prelaska sa bonova na pretplatu?

Unaprijed hvala na odgovorima!
icon

Najbolji odgovor od A1_IvanaN 15 Lipanj 2019, 14:56

Pozdrav Domanet! Slanje ugovora možeš zatražiti i na kućnu adresu ako ti je praktičnije. Nepotrošene kune se prebacuju na pretplatnički račun i to maksimalno do iznosa od 500 kuna. Mogu se potrošiti u roku od 90 dana od dana prelaska na pretplatu, prema važećem cjeniku odabrane tarife na sve vrste poziva, poruka i prijenos podataka unutar Hrvatske, prema inozemstvu ili u roamingu.Iznos prebačen s računa na bonove se troši prvi, i to na naplatu onih usluga koje nisu neograničene i besplatne u tvojoj tarifi. Prebačeni novac nije moguće potrošiti na uslugu parkinga kao niti na plaćanje mjesečne naknade za pretplatu, na usluge mPrijevoz te na ER usluge (melodije i slike, igre).
Pogledaj original

Odgovora 3

Razina korisnika 1
Bedž +2
Pozdrav Domanet! Slanje ugovora možeš zatražiti i na kućnu adresu ako ti je praktičnije. Nepotrošene kune se prebacuju na pretplatnički račun i to maksimalno do iznosa od 500 kuna. Mogu se potrošiti u roku od 90 dana od dana prelaska na pretplatu, prema važećem cjeniku odabrane tarife na sve vrste poziva, poruka i prijenos podataka unutar Hrvatske, prema inozemstvu ili u roamingu.

Iznos prebačen s računa na bonove se troši prvi, i to na naplatu onih usluga koje nisu neograničene i besplatne u tvojoj tarifi. Prebačeni novac nije moguće potrošiti na uslugu parkinga kao niti na plaćanje mjesečne naknade za pretplatu, na usluge mPrijevoz te na ER usluge (melodije i slike, igre).
@A1_IvanaN

Hvala na brzom i opširnom odgovoru!
Razina korisnika 1
Bedž +1
Domanet, nema načemu 🙂

Odgovori