Bnet televizija i Tomato

  • 20 December 2016
  • 5 odgovora
  • 2112 pregleda

Bok svima,

doma imamo internet, telefon i TV (Bnet) i mobilni brojevi su nam Tomato i jedan Vip - postoji li mogućnost spajanja u jedan paket? kako bi nam bilo jeftinije?

Hvala. Pozdrav

Odgovora 5

Razina korisnika 6
Bedž +4
U opisanoj situaciji ne postoji, ali možete fiksne usluge i te mobilne brojeve prebaciti u VIP ili na HT pa ostvariti popuste. E sad koliko vam je to isplativo morat ćete procjeniti sami.
hvala relativity onda moram zvati da vidim koliko mi se isplati ako prenašam sve....i kakve su brzine....
Razina korisnika 7
Bedž +3
Sve ovisi o lokaciji i dostupnosti usluga, jel na snazi ugovorna obveza ili ne. Nadalje, ovisi o potrebama (trebam više poziva, neta, manju ili veću mobilnu brzinu). 100 faktora imaš, sumnjam da će ti itko moći dati detaljnu i realnu situaciju. A ponude su kod svih operatera službene a zna biti i onih ispod pulta tako da je to jedna opširna tema da bi imala jednostavan odgovor. Svakako, treba hvatati akcije i popuste.
Razina korisnika 3
Točno, treba hvatati akcije. Iako, moram priznati da mi nije jasno zašto se brandovi ne mogu slagati u istu ponudu. Ionako je isti vlasnik. Ali, to je tema za neki drugi post 🙂
Uglavnom, provjeri si ima li smisla odreći se bnet i tomato usluga, ako imaš dobre tarife na njima. Objektivno, Vip i HT su skuplji na tim originalnim brandovima, a na ovim koje su prigrlili su im cijene i ponude najčešće bolje/isplativije.
Razina korisnika 6
Bedž +4
Da, HT je npr. odnedavno spojio Iskon i Bonbon tvrtke koje su u njihovom vlasništvu tako da nude neku povoljniju ponudu ukoliko se usluge spoje.

Odgovori