Riješeno

A1 nove tarife na bonovePrikaži prvu objavu

Odgovora 46

Razina korisnika 1

Ne kažu badava da se često ono najbitnije piše najsitnijim mogućim slovima. Očito je A1 usavršio novu metodu - da uopće ne napiše ili napiše nedorečeno pa si okreće kak mu koji put odgovara.

Razina korisnika 5
Bedž +1

 

A sad o brzinama na pretplatničkim tarifama. Da li to spada u rubriku vjerovali ili ne, ali i u Uvjetima za 225Mbps pretplatničkih tarifa navedena su ista ograničenja kao i za prepaid tarife. Ali ono-doslovno isto vrijedi i za pretplatu "AKO MOBITEL PODRŽAVA 4G+ FUNKCIONALNOST MREŽE" tada će i brzine biti do 225

To ti je to samo su prepisali što je potrebno za max brzinu sa pretplatničkih tarifa. Ali Ali na kraju ona zadnja rečenica govori sve o novim prepaid tarife do 75Mbps. Naravno da bi bilo super da nema ograničenja ali A1 kao A1 ili mala slova ili sve nedorečeno….

Razina korisnika 5
Bedž +6

Što više proučavam tu fletericu, pojavljuju se nova pitanja oko nelogičnosti unaprijed postavljenih pitanja i odgovora.

P:Zašto se Fleterica tako zove iako ima ograničenje od 1TB?

O: 1TB višestruko premašuje potrošnju velike većine korisnika bonova, jer tu količinu prometa zaista nije jednostavno potrošiti, pa ovu količinu prometa možemo nazvati flat internetom.

P: Mogu li više puta mjesečno uključiti istu tarifu?

O:Da,ako koristiš neku od novih tarifa Spikalica, Surferica, Sheralica, Strimalica ili Fleterica, istu tarifu možeš uključivati više puta unutar 30 dana.

..…

MOJE PITANJE!

P: Zašto bi Fleterica imala potrebu uključivati se više puta u 30 dana ako je 1TB praktički nemoguće potrošiti ne u jednom mjesecu, nego ni u 100 godina na mobitelu?

MOJ ODGOVOR kaj A1 misli,ali ne smije kazat

O: Ma Fleterica je za naivne. Naravno, oni ne mogu dijeliti gige kao ostale tarife, ali u ovoj našoj zakonski nesređenoj državi nitko ne brani da se svatko u blizini Fleterice ilegalno ne prikopča na nju i hooop,ode terabajt, a mi se pravimo da ne znamo kako ima gro fanatika koji će na sve moguće (ilegalne) načine probati doći do besplatnog i to još neograničenog neta, pa smo takvima na dlan ponudili moguće naivne bzdale koji će nepoderivi flat kupiti više puta u 30 dana.

MOJE PITANJE:

P: Kako netko s tarifim 4 gige može drugom pokloniti do max.10 giga?

MOJ ODGOVOR:

O: pa lijepo se zna da u našem raju na Zemlji ne vrijedi matematika kao u ostatku svijeta. Kod nas je 4+4=10. A kad lijepo potrošiš svoje gige, prikopčaš se na neku Fletericu u blizini. Naravno, mi ćemo žmuriti na svaku ilegalnu konekciju jer to kod nas nije kažnjivo. 

Razina korisnika 2
Bedž +2

@nickno limit od 10GB odnosi se na primanje GB, ne na slanje. Poslati se može gotovo sav promet iz tarife, osim 100 MB koji moraju ostati pošiljatelju. 

Razina korisnika 5
Bedž +6

@A1_Sunchica , ma razumim ja to, ali svejedno ste mogli omogučiti i Fleterici dijeljenje megabajta uz ograničenje da može podijeliti max.10 giga. 

Razina korisnika 2
Bedž +2

@nickno a gle, netko s Fleterice podijeli 10 GB i sretni primaoc u visokom postotku slučajeva niti ne mora uključivati tarifu da bi imao dovoljno prometa za svoje potrebe. Što bi bilo super za sretnog primaoca i nešto manje super za pružatelja usluge :grimacing: 

Razina korisnika 5
Bedž +6

Pa koliko znam, wi-fi je besplatan (ter nismo u Americi 😝)...i opet ste ostali sa tim jednim na startu koji surfa zabadava doklegod je u blizini fleterice. A kak neće bit blizu ako su u istoj obitelji 😂

Bedž +1

Neograničen net je opcija za preplatničke tarife SVE Mobilna M i L (što se tiče privatnih korisnika). Fleterica je tarifa na bonove , na našoj stranici je smještena ispod prve 4 tarife i opcija. Uz nju se nalazi oznaka “Želiš flet? Na webu i u Moj A1 app-u aktiviraj tarifu s neograničenim internetom.” Radi se o tarifi, ne o opciji. Brzina našeg 4 G -a za mobilne korisnike je do 225 Mbit/s i vrijedi za bonaše i pretplatnike. :)

Razina korisnika 5
Bedž +6

@A1_IvanL , super, meni je najinteresantnija Fleterica, ali na kraju sam aktivirala Surfericu- ista je kao Za Zen, ali ipak par kuna jeftinija. Da Fleterica ima isto mogućnost barem ograničenog dijeljenja, sad biste imali jednu zadovoljnu Fletericu. Ovak ste na "gubitku"  6 kuna koliko Za Zen košta više od Surferice 😜. 

Bedž +1

@nickno Drago mi je što si izabrala jednu od novih tarifa. :smiley: Žao mi je što ti Fleterica ne odgovara, ali mogu razumijeti da ti je bitna opcija dijeljenja MB.  Ali i Surferica je zakon, i to što kažeš, ipak je malo jeftinija od Zena. Najbitnije da si zadovoljna. :wink:

 

Razina korisnika 5
Bedž +6

@A1_IvanL , Fleterica je super, možda jednom i prijeđem na nju. Za početak Surferica pa bum vidjela 🙂

Razina korisnika 1

A1_IvanL daje krive informacije!Tarifa na bonove nema orgraničenje brzine do 225mbps.Sa mojem tarifom Start,flat weekend brzina je bez limita.

 

Razina korisnika 5
Bedž +6

@mavukov , naravno da tvoj S8+, kao i moj S9+ podržavaju LTE-A 😉, a i lipo piše da brzina neta ovisi i o mobitelima 🙃

Razina korisnika 1

Da,sa weekend opcijom,na start tarifi(saldo mi je 1kn),mogu se lijepe stvari raditi!

Ide li smanjivanje brzine nakon 100gb potrosenih?

Razina korisnika 1

Ne!

Razina korisnika 5
Bedž +6

@brunolesko , ako misliš na Fletericu, odgovor je isto ne, imaš 1TB po punoj brzini, tak bar kaže A1,tj.nigdje se ne spominje smanjivanje brzine 😉

Super, samo me to jos zanimalo:)

Razina korisnika 2

Ok, znaci imamo 1 tb prometa sto je vec dobro, sada cemo vidjeti da li ce to infrastruktura moci podnijeti. Trenutno na lokaciji dobijem preko 150 mb/s, vidjet cemo za ubuduce :)

Razina korisnika 3
Bedž +3

@tombarems Uvjeti korištenja A1 na bonove tarifnih modela Spikalica, Sheralica, Surferica, Strimalica i Fleterica - https://bit.ly/3dOlERz
Testiraj brzinu i podijeli s nama svoje iskustvo. :grinning:

Razina korisnika 2

@tombarems Uvjeti korištenja A1 na bonove tarifnih modela Spikalica, Sheralica, Surferica, Strimalica i Fleterica - https://bit.ly/3dOlERz
Testiraj brzinu i podijeli s nama svoje iskustvo. :grinning:

Testirao i zadovoljan, vidjet cu ako mi Homebox promet ne bude dovoljan, prelazim na Fletericu

Odgovori