Riješeno

A1 dodatne opcije na bonove

  • 16 January 2022
  • 5 odgovora
  • 668 pregleda

Postovanje, 

Zanima me da li je neophodno imati aktiviranu neku od tarifa, da bi se koristile dodatne opcije. Kao npr. aktivirati tarifu "Surferica" (ili neku drugu tarifu), da bih mogao koristiti opciju npr. 4GB 30 dana?

icon

Najbolji odgovor od A1_Petra 16 January 2022, 14:10

Pogledaj original

Odgovora 5

Razina korisnika 7
Bedž +3

Svaka tarifa ili opcija ima svoje Uvjete korištenja. Odeš na www.a1.hr i dolje na kraju izabereš "Uvjeti korištenja i cjenici" pa onda što trebaš (desktop prikaz web stranice). Konkretno, za 4 Gb

 

 

Opcija 4Gb

Hvala gogsy, ako ja dobro shvaćam ( a malo teže shvaćam) gore navedeno, moram imati aktiviranu neku od tarifa da bi aktivirao jednu od jednokratnih opcija, npr. imam aktiviranu Strimalicu  do 30.01 i ja 29.01 uključim jednokratnu opciju 4gb za 40 kn koja vrijedi 30 dana, što se događa 31.01 ako nemam dovoljno novca na računu za ponovno uključenje Strimalice, da li gubim i jednokratnu opciju 4gb iako vrijedi još 28 dana? 

Razina korisnika 1
Bedž +1

Pozdrav @Zamidzic, dobro si shvatio :) Kako bi aktivirao neku od jednokratnih opcija (1GB, 4GB) trebaš imati aktivnu neku od novih tarifa. U slučaju da aktiviraš opciju, tarifa se isključi i prebačen si na osnovnu Start tarifu, nepotrošene jedinice iz dodatne opcije se brišu. Jedinice iz dodatne opcije prenosiš samo u slučaju kad se tarifa redovno produljuje nakon isteka. 

hvala, sve jasno

Razina korisnika 2
Bedž +3

@Zamidzic, nema na čemu :) Tu smo ako zatrebaš.

Odgovori