Riješeno

prigovor na 60 plus 60

  • 23 Kolovoz 2019
  • 3 odgovora
  • 337 pregleda

Dugogodišnji sam pretplatnik Vaše mreže - interneta, fiksnog i mobilnog telefona. Bio sam korisnik Chilli tarife, koja mi je bila dovoljna. Na nagovor Vašeg agenta, prije par mjeseci prešao sam na pretplatu, koja je zvučala vrlo dobro. Obzirom da sam penzioner, ponuđena mi je tarifa 60 plus 60, koja je bila 15 kn jeftinija od Chilli tarife.

Ispostavilo se da ta tarifa samo primamljivo zvuči, jer kada su računi počeli stizati i bili su puno veći od dogovorenog. Nakon dobre suradnje s Vašim službama vezanim za internet i fiksni telefon, nadao sam da će tako biti i sa mobilnim telefonom. Ipak, ispada da je jedini cilj akcije bio pridobivanje novih pretplatnika, bez prethodnog obrazloženja o količini minuta i SMS-ova koje ću dobiti. U ovom sučaju očito - starijih korisnika, kojima bi se akcije trebale bolje objasniti. Gradnja profita na penzionerima nije dobra reklama. Povjerovao sam Vašoj agentici koja me uvjeravala kako mi je tarifa isplativa, obzirom da ona ima uvid u moju potrošnju.


Ne znam što dalje napraviti, telefonski mi je objašnjeno da objasnim problem u e-mailu i čekam odgovor - riješenje.
Želio bih se ponovno prebaciti na Chilli tarifu, obzirom da ugovorena tarifa 60 plus 60 ne ispunjava dogovorene uvjete.

Tako je glasio opis mog prigovora koji sam vam uputio telefonski, nakon čega ste mi rekli da prigovor uputim mailom. Ovaj isti tekst poslan vam je bio i mailom, na koji ste mi zatim odgovorili da je nepravilno upućen pa zatim dali daljnje smjernice za uputu ovog prigovora (značu treći put). SMS potvrde, registracije, posebne registracije na forum, autorizacija... Morate biti svjesni da za takvu seriju isprekidanih uputa penzioneru treba pomoć, a dok sam našao osobu koja bi mi napokon pomogla, prošlo je neko vrijeme. Molim vas da zbog tih očitih poteškoća pri upućivanju prigovora, prihvatite ovo iako je prošlo više od mjesec dana, koliko piše da inače vrijedi prihvaćanje prigovora na vašu tarifu.

LP

Pavao Rajšić
icon

Najbolji odgovor od A1_Filip 23 Kolovoz 2019, 15:36

Pavao pozdrav.

Žao mi je što nova tarifa ne odgovara tvojim potrebama 😥

javi mi se sa svojim podacima OVDJE kako bih mogao provjeriti cijelu situaciju.
Pogledaj original

Odgovora 3

Pavao pozdrav.

Žao mi je što nova tarifa ne odgovara tvojim potrebama 😥

javi mi se sa svojim podacima OVDJE kako bih mogao provjeriti cijelu situaciju.
Pozdrav, javio sam vam se putem privatne poruke na A1_Filip i A1_inbox, ali nikakav odgovor još nisam dobio.
Razina korisnika 2
@pavao.rajsic0 oprosti što si dulje čekao, odgovorila sam ti.

Odgovori