pretplata iskustva

  • 5 Siječanj 2018
  • 3 odgovora
  • 1329 pregleda

Nedavno sam bila u poslovnici gdjw su mi ponudili dvije opcije mobilnog interneta: 10GB za 129 kn i 50GB za 189kn, međutim, ukoliko bi preuzela e-račun ili plaćanje trajnim nalogon, GB se udvostručuju, što znači da dobivam za 129nn 20GB, odnosno za 189kn 100GB. Zanima me ima li netko tu opciju i kakva su iskustva. Smanjuje li se kvaliteta veze(brzina) povecanjem GB?

Odgovora 3

Bok @dzita :)
Drago mi je što bi uzela naše usluge, vjerujem da nećeš pogriješiti :)
Radi se o mobilnom internetu i generalno su nam korisnici zadovoljni. Može ići s tobom gdje god treba, a nemaš ugovornu obavezu. Svakako vrijedi isprobati 😉

bio sam kod A1 vise od dvije god,nakon nekih problema ,stanje se ustabililo,,ali sam svejedno presao u telekom,da vidim dal ce biti bolje,posto sam blizu centrale obecana brzina (uz doplatu)od 60mbp,nije ostwarena,cak ponekad samo 2 do 4 mbt,a ruter nije imao signal na kraju kuce,pa kad sam pogledao you tube preko smart tv-a,slika bila izoblicena il se prekidala,,pa tako sada u zakonskon odstupnom roku opet natrag u A1.Znam da svugdje ima prevare i obecanja..al kao sto neki pisu,,pun k.mi je tih resetiranja tehnicara,i opet isto,,koji ruter nema signal u uglu unutar normalne kuce?

Razina korisnika 3

Skupo do bola

Odgovori