Riješeno

VIP chat korisnička podrška

  • 10 February 2017
  • 5 odgovora
  • 10978 pregleda

Razina korisnika 3
  • Aktivni forumaš početnik
  • 54 odgovora
Zanima me da li VIP ima neku chat podršku za neka kratka pitanja kao što ima npr. HT
icon

Najbolji odgovor od A1_Robert 10 February 2017, 23:28

Pogledaj original

Odgovora 5

Razina korisnika 4
VIP ti ima i facebook stranica i koliko mi je poznato dosta su ažurni i odgovaraju pa pitaj tamo, a možeš i ovdje ali to već znaš 😉
Razina korisnika 3
Da znam Twitter i Facebook ali me zanima cisto zbog osobnih podataka naravno da nebi volio slati osobne podatke javno a na Facebooku nemaju inbox dok na Twitteru te moraju zapratiti da bi ih kontaktirao.

Edit

Do neki dan nisu imali i sami su tvrdili isto da nemaju inbox ali evo upravo sam nasao pa se nadam da ce mi odgovoriti u sto kracem mogucem roku

http://prntscr.com/e75lj6
Razina korisnika 4
Nažalost onda se bojim da ne
Razina korisnika 3
Čisto informativno da obavijestim na Facebook stranici im nije dozvoljeno prikupljati osobne podatke kao sto su OIB itd. da bi izvrsili bilo kakvu provjeru. Barem su tako meni sada rekli.

Dok na Twitter acc. je to moguce napraviti ili Bnet acc.
Pozdrav noord3v,

kolege na Facebooku mogu u sklopu inboxa tražiti osobne podatke te se isti koriste u svrhu provjera. No nisu sve provjere moguće. Primjerice, provjere financijskog tipa, zahtjevi vezani za uključenja, isključenja ili promjene usluga ili opcija ili provjere za treće strane nisu moguće radi zaštite i povjerljivosti podataka. Vjerujem da ste se krivo razumjeli. Dakle OIB i slične podatke te mogu zatražiti, ali isto če učiniti u slučaju da ti mogu pružiti informaciju koja ti je potrebna. Ako tu informaciju ne mogu pružiti biti ćeš upućen u kanale putem kojih isto možeš izvršiti.

Ista pravila zapravo vrijede i ovdje 🙂

Odgovori