Pomoc

  • 25 October 2018
  • 5 odgovora
  • 3381 pregled

Kada hocu nazvati nekogakaze mi za hrvatsku upisite jedan a za engleski upisite 2

Odgovora 5

Razina korisnika 7
Bedž +3
Jel to prvi poziv nakon ubacivanja nove SIM kartice u mob?
Razina korisnika 5
A što ja „obožavam“ ovakve padobrance forumaše koji postave pitanje ( često nepotpuno , pa se ni ne može odgovoriti nego moraš postavljati potpitanja) .. a onda se ni ne jave niti pogledaju odgovor niti izvjeste je li problem otklonjen …
O zahvaljivanju u slučaju odgovora koji pomogne da i ne pričam …. ni riječi pomoglo je to je rješenje … ni riječi, hvala…..
Najgore je što ostali forumaši čitajući ovaj post ne vide rješenje svog ili sličnog problema.
Beskorisno do boli.
Razina korisnika 7
Bedž +3
Lako je meni za forumaše... Meni je žao što su modovi i admin beskorisni u smislu održavanja pa otkad je ukinuta mogućnost editiranja i uređivanja rubrike ne liče na ništa... 15 istih tema sa jednim, dva posta, hrpa neriješenih tema, hrpa beskorisnih pljuvačkih tema...
Al eto, "imamo forum" reklo bi se, iako foruma nije vidjelo.
I imamo "javi se u inbox", kao da Messenger, kontakt obrazac, Twitter, SZK mail nisu dovoljni. Mislim da ni oni sami ne znaju više tko im se javio kojim kanalom, kome je što kojim putem riješeno. Nije ni čudo da iste obavijesti dolaze sa 3 broja zaredom isl.
Razina korisnika 7
Bedž +3
Koliko puta počnem pisat pitanje "jesi ti na nekoj cugi, drogama, jesi li čuo za gugl" pa me onda štrecne da možda mali Lukica svoje nevine teenagerske godine provodi u svom slatkom svijetu i da ga treba uputiti po tko zna koji put na desetke istih tema koje mu se same nude na forumu. Pobrišem sve što sam napisao i mislim si, pa riješit će to a1 darka sa pozivanjem u inbox. Al onda se sjetim da je a1 darka tu četvrtkom noćna, petkom ako stigne, možda ponedjeljak navrati a utorkom je sigurno nema.

Uglavnom, pokrenite se ili ugasite forum.

I svakako smanjite veličinu fonta na web stranici na buttonu "postavi pitanje na forumu" ako ne mislite isti uređivati!
Razina korisnika 7
Bedž +3
Ista stvar... baš nema smisla. Šteta, projekt je bio super, al sad stvarno ne znam tko ga više uopće drži i zašto. Pretpostavljam da ih ne košta ništa pa zato opstaje. Onog trenutka kad su izgubili prvu bazu i postavu trebali su ga jednostavno ugasiti i adio.

Odgovori