Mobilne usluge na A1, TV i internet na B-Net

  • 28 April 2020
  • 5 odgovora
  • 3051 pregled

Dobar dan Korona, dobar da svima,
Dakle da i ja podijelim svoje iskustvo sa B-netom zadnja dva mjeseca od isteka ugovora. Naravno prvo što sam napravio nazvao sam službu za korisnike koje više nema na Bnet portalu koji je ukinut i sve preusmjeren na A1 ali Bnet-ov moraš ostati, “ne možete u A1”. Ali ja samo hoću povezati svoje usluge u jedan račun, da od Vas A1 primam jedan račun, a oni ko Vojko V ponavljaju “Ne može”..
Tko je ovdje lud?
Na kraju ipak može - ALI (pazi sad!!): “Ako želite morate odjaviti Bnet uslugu. U tom slučaju ostajete bez usluge nekih 7 radnih dana, i onda Vas spojimo na A1 mrežu!”. Svi drugi Vas odspoje i spoje u 15 minuta!!
Halo - Vama govorim, Vama kojima već 30 i više godina uredno plaćam račune od kojih dijelite svoju plaću!! Provjerite da li ste i jednu opomenu na maoju adresu poslali!! Da li sam kasnio ikada sa plaćanjem više od 5 ili 10 dana jedino jer sam možda bio odstutan, bolestan. To Vas ne zanima. 
I kad sam se nakon istih razloga (nepoštovanja starijih korisnika , da ne kažem omalovažavanja...) odlučio prebaciti kod Vas i svoje mobilne usluge (3 broja), nadao sam se ponukan ranijim zadovoljstvo korištenja TV, interenet i telefonske usluge da ću sve lijepo staviti na jedan račun ali - “NE MOŽE”!
OK - pokunjeno pristanem na produženje ugovora preko Bneta, (jer vaši paketi kanala najviše odgovaraju mojoj obitelji). I uz to još naručim i TV prijemnik. Na Bnet portalu sam prije 4 godine promjenio adresu na kojoj sada stanujem. I sada slijedi tipična balkan story: ugovori za produženje i kupnju TV-a se šalju golubom u originalu da ih potpišem i vratim natrag, a TV će mi isporučiti 15 dana nakom zaprimanja potpisanog Ugovora.
Haaalllooo - ljudi - ovo je 21. stoljeće, godina je 2020. !! Halo - probudite se. Ako Vas korona nije - ne znam što će? 
Ali to nije sve!! Ugovori mi se šalju - pogađate - na adresu na kojoj ne stanujem već 4 godine. I jutros nakon što mi je dostavna služba (profesionalno) dostavila SMS da budem doma, da mi dostavljaju pošiljku, na priloženom linku promjenim adresu dostave - ali ni oni ne komuniciraju istu i naravno i ovo se odgađa za još jedan dan.
Nadam se samo da će se ova noćna mora završiti, korona pasti zaborav, ali ovoiskustvo sa B-net-om i A! jednostavno sam morao negdje podijeliti.
Puno sreće i zdravlja svima!! I strpljenja sa našom administracijom, svima nama koji smo odlučili da volimo svoju domovinu, da je nećemo zamijeniti za Irsku, Dansku ili ..
    


Odgovora 5

Razina korisnika 7
Bedž +3

Ista stvar bi ti se desila i kod drugih operatera. Znam da je glupo da pri odjavi bneta isti tehničar uzme router i prijemnik a isti takav donese sa naljepnicom A1, ukopča na isti kabel i pusti signal. Birokracija. 7 dana za to, možda zbog korone i pravila koje propisuje Civilna zaštita, o poslovanju, ulaženju u stanove itd. Nije do njih. Kurirske službe rade tako kako rade. Baš danas gledam GLS, dostavljač nosi 10-tak kutijetina na isti ulaz zgrade, što hrane, što mobitela, što televizora. Pa sad zamisli kad se sve stigne isporučit, život nam je baziran na dostavi. TV ili mobiteli se šalju nakon potpisanog Ugovora jer imaš 14 dana da se predomisliš za uslugu. Zamisli da ti TV ili mobitel odmah dostave a ti otkažeš u Zakonskom roku. Pa što bi oni, skupljali polovne televizore i isprobavane mobitele po državi?

 

Ne znam jesam li štogod propustio ali isto tako bi mogao napisati i na HT stranice, da imaju forum i da ne brišu facebook objave. Ovako, nadam se da ti je bar malo lakše što si podijelio nezadovoljstvo s nama, kao i svi drugi koji ne mogu napisat isto HT-u. Ovdje se naravno ne brišu objave niti je forum službeno sredstvo za pritužbe ali vjerujem da će ti netko od moderatora ponuditi pogledati što se može, ako żeliš naravno. Sretno dalje. ;)

Ne, ona odjava sa B-Net-a i prijava na A1 nema veze sa Koronom - jednostavno “Ne može”, a jedino se može na gore opisani način!! To mi je objašnjenje dato od njihovih telefonskih operatera u službi za korisnike i prodaji. I još kažu da mi se više isplati ostati na Bnetu!! Pa dajte ugasite to i sve stavite na A1 da prekinete ovu sagu više...
Vama zahvaljujem na odgovoru i tješenju…  

Razina korisnika 7
Bedž +3

Odjava s bnet-a na A1 ne može? Ako je istekla ugovorna obveza, ne vidim razlog. Prvi glas! Molim da to netko od moderatora potvrdi jer Bnet - A1 i A1 mobilna - tomato ili HT mobilna - Simpa je najveća glupost koju sam čuo, ista firma, isti račun a sami sebi konkuriraju tarifama i prepaidu. Ako su to ukinuli i sve ce biti A1, dobro. Nije potrebno persiranje, tu smo da pomognemo. ;)

Ako su ovo dezinformacije, ja stvarno žudim da se A1 počne rjeśavati ovakvih agenata, i vanjskih suradnika. Btw. imate to napismeno? Ja uvijek volim imati pisani trag, ponudu... iako se svi razgovori snimaju pa se može pozvati na njih.

Neka oni preslušaju razgovore..

Razina korisnika 7
Bedž +3

Ja sam imao situaciju gdje mi je agent rekao da se nešto ne naplaćuje i da je gratis. Naravno, naplatili su mi. Napisao pismenu žalbu sa točnim datumom i vremenom razgovora i rekao da preslušaju razgovor. Ispričali su mi se zbog greške agenta i stornirali sporni dio. Argumentiraj sve mailom i pošalji.

Odgovori