Google fotografije sa Street View-a 😂
Prije dvije godine malo sam švrljala po Francuskoj i naletila na ove slike 😂
Žena iz lokve. Vjerojatno potječe iz Lokava 😋 pa se najugodnije osjeća u lokvi dok putuje kao turist
Zombiji iz drevnog grada. Ili sam naletjela na snimanje horrora na nekoj drevnoj francuskoj lokaciji 😋
Pola snimatelja ovog gore horrora na nekoj drevnoj francuskoj lokaciji 😜
Bilo bi mi drago vidjeti što ste i vi "ulovili" u Street view-u 😉
Ali morate biti točno na križanju, ako samo malo zagazite u Corry Rd ulicu, Nessy nestane, a nestane i kuća 😂
Ali nije to jedino čudno na tom križanju. 😂
Lijevo, na plavim vratima je slika psa, a na slici desno je dječji vrtić, najbolji mi je trampolin 😂
A evo i mjesta gdje sam to vidjela, tak da mi nitko ne može reći da Nessy ne postoji 😜
Evo mene opet malo 😉. Bila sam u Google Earthu i tapkala po onoj kockici, pa kud me baci…
Prvo me bacilo ni sama ne znam gdje, pobjegla sam čim sam ugledala zmiju. Ma zmijetinu usred ničega 😛

Onda me bacilo u Francusku, ni više ni manje nego u crnu rupu 😂

Nekak sam uspjela pogoditi plavu točku za street view i otkrila da se u toj crnoj rupi krije nešto jako blješteće, možda su NLO-i 😛

I za kraj, odletjela sam na Havaje, našla prolaz u višu dimenziju na havajskom nebu i čovjeka koji živi na svojoj kugli na kugli Zemaljskoj 😂😉😛

Zanimalo me je kako izgleda Wuhan, pa sam ga posjetila preko Google Eartha. Naravno, u Kini nema Street Viewa, sve fotke su sami kinezi uploadali na Google.
Imaju čudne policijske postaje 😜

Oni se kupaju u rijeci usred grada 😱 (to kao da se purgeri kupaju u Savi) dok im nad glavama letaju nlo-i 😉

Izgleda da su cure zaluđene zapadnim velovima za vjenčanje, skoro svaka deseta ih nosi na glavi

Mada ovo nema veze s temom, ima sa Googleom, tj.njegovim stickerima ako ih preuzmete iz Hangoutsa na Samsung mobitel 🤣.
Googletu je jako dosadila ova 2020.godina (a kome nije 🙄), ali da će katapultirati moju Samsung galeriju u 52940.godinu, mora da je stvarno teško Googletu 🤣

ovo je sa Google Eartha, čak ni Google ne misli da je snimio brod usred jezera 🤣

Looking for the perfect ringtone for your cell phone? Look no further than KlingeltoneMp3! This website is a veritable treasure trove of ringtones, with something to suit every taste. Whether you're looking for the latest pop hits, classic rock anthems, or something a little more quirky and unique, KlingeltoneMp3 has you covered.
Odgovori
Registriraj se
Imaš A1 Forum račun? Prijava
Dobrodošli
Još uvijek nemaš svoj A1 Forum korisnički račun? Stvorite račun
Prijava putem društvenih mreža
Prijavi se preko FacebookaEnter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.