Riješeno

Pokućni internet i router

• 22 April 2022
  • 12 odgovora
  • 1949 pregleda

Postovani, jedan problem interesantan. Nedavno sam uzeo pokucni kod vas(4G+). Brzina je slaba, vecinom do 10Mbps. No kad karticu izvadim i stavim u mobitel i koristim taj mobitel kao ruter (hotspot) i testiram s drugim mobitelom brzina se penje na 80Mbps sto je odlicno. (I 50Mbps je dobro). Ocitobje nesto do rutera, mozda postavke neke?

icon

Najbolji odgovor od A1_Magdalena 23 April 2022, 09:16

Pogledaj original

Odgovora 12

Razina korisnika 7
Bedž +4

Koji router si dobio?

Soyealink model: B535-333

Bedž +1

@Oseka93 možeš li nam OVDJE proslijediti podatke za provjeru? 

Pozdrav 

Ovo s pokucnim internetom njje normalo vise ne radi nego radi ko u kameno doba je zvao sam zalio se al oni to pravdaju na trenutno opterecenje a konstanto je to nekada je  brzin i do 4 megabit ne vise i kad je visa blokira uzas je net

Razina korisnika 2
Bedž +3

@Sinisa0710 pozdrav, žao mi je ako imaš poteškoće s korištenjem naše usluge. Možeš li mi samo javiti, privatnom porukom, podatke od vlasnika usluge i kontakt broj mobitela OVDJE kako bih mogao napraviti detaljnije provjere vezano za tvoj slučaj. 

Ruter glasi na firmu 

Sina šped jdoo 

Ravnice 2 

Jucer je tako sporo radio danije ni htio ocitat mjerenje brzine

Sada sam mjero brzinu 2 mbs i 8 mbs uzasmo sporo

Sta da radimsti.???

Nemoguce to kosistit uzalud se placa a nesluzi svrsi??

Razina korisnika 4
Bedž

Moderator ti je dao link da se njima javiš.

Razina korisnika 6
Bedž +6

Ovo da je internet brži preko mobitela nego preko smeća od routera koji dobiješ od njih nije ništa čudno. Godinama sam se upravo iz tog razloga spajao preko svog starog iphone-a na PC i zaobilazio router zbog CAT razlike u uređajima, i dok je iphone bez ikakvih problema išao 300-350 mbps, router se vukao na 60tak mbps. Imao sam i veliki 10m usb kabli kako bi mogao staviti iphone na određeno mjesto gdje je signal bio najjači i uvijek su brzine bile odlične. To je još bilo u doba 4G interneta, sad bi na 5G to trebala biti druga priča tj. veće brzine no srećom ne trebam više isprobavati čari mobilnog interneta jer sam u međuvremenu prešao na optiku. 

Ako u blizini imate druge elektroničke uređaje koji koriste bežični signal (npr. mikrovalnu pećnicu, bežične telefone), oni mogu uzrokovati interferenciju.

Moje je ime aleksandar jovanovic, molio bi vas za uslugu ako bi mi pomogli oko iskljucenja iterneta posto nezelim da imam Internet jer ne zivim u hrvacku

Razina korisnika 2
Bedž +3

@Aleksandar jovanovic pozdrav, žao mi je čuti da te zanima isključenje interneta. Ako mogu kako pomoći ovim putem slobodno mi javi. Kako si napisao svoje privatne podatke na našim stranicama tvoju objavu sam izmijenio i izbrisao dio vezano za tvoje privatne podatke radi zaštite podataka korisnika. Imaš li ugovornu obvezu po svojoj usluzi? Detalje vezano za raskid ugovora možeš provjeriti na sljedećem linku https://tinyurl.com/bdeyxhbt.  Slobodno nam se javi privatnom porukom OVDJE ako su potrebne dodatne provjere po tvojim podacima. 

Odgovori