Novosti na A1 Forumu

  • 1 December 2020
  • 31 odgovor
  • 9249 pregleda

Razina korisnika 2
Bedž +2

Dobrodošli na A1 Forum 🙂 U ovom članku obavještavat ćemo vas o novostima i promjenama vezanim za A1 Forum.  Također nam je važno i vaše mišljenje, pa slobodno nam ovdje pišete svoje prijedloge i ideje kako bi A1 zajednica bila još bolja :)

 

:mega:  Novosti


Novi Leaderboard - implementirali smo novi Leaderboard, pa provjerit tko su najaktivniji forumaši i natječi se s njima :) 

 

 

Kako možeš zaraditi bodove?

1 bod - za svaki tvoj lajk 

2 boda - za primljeni lajk

3 boda - odgovorom na bilo koju temu

4 boda - za novu temu

5 bodova - za najbolji odgovor

 


 

Korisne informacije - ovdje ćemo s vama dijeliti korisne informacije vezane uz korištenje naših usluga :) Saznaj sve što možeš putem Moj A1 aplikacije, kako ti može pomoći Digitalni tehničar i koje sve zahtjeve možeš odraditi sam putem ostalih digitalnih kanala :)

Pišite nam što vas još zanima i koje upute da vam pripremimo! :)

 


 

Dizajn i izgled A1 Foruma - kontinuirano ćemo raditi na osvježenju izgleda i dizajna A1 Forum. Osvježili smo malo slike i kreirali nove istaknute. Pište nam kako vam se sviđa :)

 

 


 

Bit će još novosti, pa nas pratite i dalje :)

 


Odgovora 31

Pa da, ali ni 5G od t-coma nije svagdje isti, negdje je manja brzina nego 4G ali meni na mobitelu brzina puno bolja nego na A1 i puno stalnija, nema prevelikih oscilacija kao u A1 nepada ispod 50Mbp/s. Za sada prezadovoljan sa t-comom. Skuplji jesu ali vrijedi.

Razina korisnika 3
Bedž +1

Admini 

Dali je moguce kada udem u neki post da je zadnje napisano prvo,a ne da moram skrulati do kraja jer mi je dojadilo da sve vrtim po ko zna koliko stranica da bi došao do friškog texta. To već lagano umara.  

Razina korisnika 4
Bedž +1

Promijeniš u opcijama teme.

 

 

Razina korisnika 6
Bedž +6

@Rundavi , a možeš i tapnuti ovo crveno uokvireno i to te odmah odvede na zadnji post 😉

 

Razina korisnika 3
Bedž +1

Zahvaljujem gospodo👍

Sve pohvale uljudnim, vrijednim, dostojnim ljudima koji rade u službi za korisnike. Svaki put kad nazovem bilo radi kupnje nove usluge ili rješavanja problema nakon razgovora s tim ljudima imam smiješak na licu. Možda sam ja ta sreće da uvijek naletim na vedre osobe. Samo tako nastavite. Zadovoljna nova forumašica, a stara korisnica. 🤓

Odgovori