Novosti na A1 Forumu

  • 1 December 2020
  • 31 odgovor
  • 9264 pregleda

Razina korisnika 2
Bedž +2

Dobrodošli na A1 Forum 🙂 U ovom članku obavještavat ćemo vas o novostima i promjenama vezanim za A1 Forum.  Također nam je važno i vaše mišljenje, pa slobodno nam ovdje pišete svoje prijedloge i ideje kako bi A1 zajednica bila još bolja :)

 

:mega:  Novosti


Novi Leaderboard - implementirali smo novi Leaderboard, pa provjerit tko su najaktivniji forumaši i natječi se s njima :) 

 

 

Kako možeš zaraditi bodove?

1 bod - za svaki tvoj lajk 

2 boda - za primljeni lajk

3 boda - odgovorom na bilo koju temu

4 boda - za novu temu

5 bodova - za najbolji odgovor

 


 

Korisne informacije - ovdje ćemo s vama dijeliti korisne informacije vezane uz korištenje naših usluga :) Saznaj sve što možeš putem Moj A1 aplikacije, kako ti može pomoći Digitalni tehničar i koje sve zahtjeve možeš odraditi sam putem ostalih digitalnih kanala :)

Pišite nam što vas još zanima i koje upute da vam pripremimo! :)

 


 

Dizajn i izgled A1 Foruma - kontinuirano ćemo raditi na osvježenju izgleda i dizajna A1 Forum. Osvježili smo malo slike i kreirali nove istaknute. Pište nam kako vam se sviđa :)

 

 


 

Bit će još novosti, pa nas pratite i dalje :)

 


Odgovora 31

Razina korisnika 3
Bedž +1

Pozdrav

   Evo mene ovako prvo pitanje bnet tv za van aplikacija je u fazi dorade ima li kakvog pomaka , mislim za na android tv.Kad se moze ocekivati ta aplikacija,navodno da ima i testna verzija ako je moguce ju nekako dobiti da se i ja poigram s njom.Drugo zamolio bih forumase u svezi svih tema prilikom nekog rjesenja problema da i ostalima u kratkim crticama opisu kako su to rjesili a ne samo ono standardno rjeseno.Toliko od mene za sad.  

 

Respekt👍

Razina korisnika 2
Bedž +2

Rundavi, staru TV za van aplikaciju zamijenila je nova A1 Xplore TV GO aplikacija na koju ostvaruješ pravo prebacivanjem na novi A1 paket fiksne TV 🙂 Ova tema je inače namijenjena za novosti na forumu, za više informacija oko prelaska na novi paket nam se slobodno zaleti u inbox ovdje.

Razina korisnika 3
Bedž +1

A1_Mlvane  

Sory nemoj se ljutiti ali evo ovo je za mene novost na forumu,samo nerazumijem koji novi paket,istice mi ugovor bnet  3io paket za godinu dana a tv za van sam uzeo + zasebno ,i sad mi nije jasno kakav prelazak?

Razina korisnika 2
Bedž +2

Rundavi, vidim da si nam se u međuvremenu javio u inbox, tamo sve uspjeli riješiti :)

Razina korisnika 3
Bedž +1

(Rundavi, staru TV za van aplikaciju zamijenila je nova A1 Xplore TV GO aplikacija na koju ostvaruješ pravo prebacivanjem na novi A1 paket fiksne TV)<<<<<Zasto sam ovo kopirao,danas sam kontaktirao sluzbu zk u vezi te nove aplikacije djelatnik me uvjerava da nemogu taj xplore koristiti jer je to druga usluga koja se placa da moram i dalje koristiti tv za van.Uz pomoc @Mirjana presao sam na taj paket sa bneta na a1.@Mirjana mi je isto tako rekla da cu koristiti xplore.E sad mi vise nista nije jasno ko prodaje kruske a ko jabuke.Ovim putem Vas molim da to provjerite i da mi javite da li cu jesti kruske ili jabuke.Moraju mi doci doma vjerovatno promjeniti prijemnik tako mi je rekao covjek iz szk.Pokusao sam se logirati preko xplore javlja mi gresku.Ako je @Mirjana  u pravu poslije te zamjene bi mi explore trebao raditi", ako ne onda nisam nesto bas profitirao vec sam cak 10 kuna nazovimo to minusom.Nije mi do 10 kuna ali nije to to.Zato jos jednom apeliram da mi to provjerite ali dobro provjerite.Hvala

 

Razina korisnika 2
Bedž +2

Rundavi, razgovor ćemo nastaviti u inboxu kako ne bismo rušili preglednost ove objave, čija tematika nema veze s A1 Xplore TV GO uslugom.

Razina korisnika 3
Bedž +1

Ok 

Posudite mi 100 bodova na tjedan dana da se mogu qur… hvaliti u kvartu, poslije vam ih vratim.

 

 

 

 

Kao da vam i vrijedi pisati. Moj prijedlog je da napravite još jednu tarifu , neka mjesečna pretplata bude 230 kn, 5G i da nema smanjenja brzine. Evo moja Savršena a mobitel 5G, brzina homosapiensa. Nakon potrošenih ogromnih 100 GB, ovako to izgleda u “SAVRŠENOJ”

Prijedlog 2- U Savršenoj napravite opciju da za 10 kuna, može još 100GB po punoj brzini pa kome treba (meni) i koliko mu puta treba neka uzme, kome ne onda mu je savršena stvarno “savršena”

 

Brišete postove koji vam ne odgovaraju, a napišete da pišemo svoje prijedloge.

Evo moj prijedlog.

1. U Savršenoj da omogučite da za 10 kuna ima opcija još 100GB po punoj brzini pa tko potroši ograničenih 100GB a treba mu veča brzina da može tražiti to. “Pošaljite SMS na broj taj i taj za dodatnih 100GB po punoj brzini”, dobro meni a i vama.

Dali bi to bio problem,zanima me?

  1. Novu tarifu skuplju,  neograničenu i 5G.
  2. Umjesto brisanja poruke, odgovorite na nju.
Razina korisnika 3
Bedž +1

Bravo zoranp ja sam svjedok da su obrisali procitao sam tvoju prijasnju objavu danas.Ni fer ni korektno od strane admina.

Hvala Rundavi na podršci, zanima me dali će odgovoriti na ovaj moj prijedlog a mislim da je pošten, i oni zarade a i ja bih bio zadovoljan. Jer brzina nakon potrošenih 100GB  u “Savršenoj” je sramotna a posebno što imam mob koji podržava 5G.

 

Razina korisnika 7
Bedž +3

Meni se isto učinilo da je jutros nešto pisano ali iskreno, ne sjećam se da je ovdje ikad praksa brisanja postova, pa stoje već dugo i teške pljuvačine po A1 neobrisane. Da je forum bugovit, je. I meni se par puta “zaglavili” postovi pa mi je admin reagirao.

To da smo “off topic” ovdje stoji ali uvijek se može nešto napisati i predložiti pa će moderator napisati “vaš prijedlog je zabilježen, pratite nas” ali svi dobro znamo da operateri malo slušaju glas naroda.

Ma njih i nije briga bitno je novce uzeti, ovdje ništa nisam lagao, evo slika gore i to plaćam 189KN mjesečno. Morat ću se okolo moljakati da mi to netko skine i svi me pitaju na kojoj sam mreži. Stvarno dobra reklama za a1, ali njih to svakao nije briga. Znači želim platiti da imam brzinu ali njih očito nije briga. Ali sam sam kriv što nisam odabrao t-com,imaju 5G i mobilni net bez ograničenja (SKUPLJE JE ALI VRIJEDI).

Razina korisnika 3
Bedž +1

I loša reklama je reklama (Grunf sistem)

A1 i je GRUNF sistem, bolje bi radili da je GRUNF  to sve pospajao i da je Broj 1 vlasnik a1.

Razina korisnika 3
Bedž +1

ali svi dobro znamo da operateri malo slušaju glas naroda. Meni se cini da su gluhi a pomalo i slabovidni , moj problem od mjesed dana nit cuju nit vide. Loše loše komunikacija totalni minus

Razina korisnika 3
Bedž +1

Hehee  zoranp

Predviđam im u budučnosti mjesto u saboru a možda i više:grin:

ali svi dobro znamo da operateri malo slušaju glas naroda. Meni se cini da su gluhi a pomalo i slabovidni , moj problem od mjesed dana nit cuju nit vide. Loše loše komunikacija totalni minus


 

 

Razina korisnika 3
Bedž +1

Evo dragi admini i zajednica mi se vec ruga 🤔😭

Anisam vjerovao da HT pruža kvalitetniju uslugu.Sada sam se uvjerio. A1 je Grunf mreža. Bahata i nesposobna. 

Prešao u t-com, danas brzina u Osijeku

 

Razina korisnika 4
Bedž +1

??? Ali to je kao neki 5G.

Pih, to se ne može mjeriti sa trenutno strahovitom  brzinom A1 4G+ usluge. :rofl:

 

 

Odgovori