Mobilni podaci ili wifi?

  • 7 Svibanj 2018
  • 6 odgovora
  • 3809 pregleda

Razina korisnika 1
Koliko mjesečno potrošite gb putem mobilnih podataka, a koliko putem wifi?

Mislite da je stvarno potrebno neograničen internet putem mobilnih podataka?

Ja više trošim na wifi i to oko 70 GB, a na mobilne podake 2GB. Koliko kod se trudio nikada nisam mogao potrošiti sve gige iz svoje tarife.
Ja mislim da bezbroj GB,koliko nudi jedan drugi operater je stvarno nemoguće potrošiti putem mobitela i da je to malo previše.Bilo bi super kad bi Vip ponudio barem 100 gb u L tarifi.

Pišite ovdje o Vašoj potrošnji , pa možda pomogne Vip-u da kreira još bolje ponude.

Odgovora 6

Razina korisnika 1
Ako netko smatra da je tema bezveze neka je slobodno zatvori. Samo sam želio da se pišu ideje za VIP ,ako VIP uopće čita i bilježi ideje kao prijedlog za bolje tarife.
Razina korisnika 7
Bedž +3
Nije stvar u temi nego u formulaciji foruma. Prije je forum imao "dušu" a sad se sve svodi na "javi se s podacima u inbox" ili pljuvačinu na iste teme "flat" homebox ili noćnu opciju ili brzinu homeboxa koja je teoretska.

Glede teme, slično kao i ti. Na mobilnoj imam 2 + 3 Gb u tarifi od kojih potrošim jedva 2 Gb. Sve ostalo ode na kućni wifi. Kad sam mobilan, ne youtub-am, mobilne koristim za fb, mail, wa, viber korespodenciju. Tu i tamo koji video i nemam potrebu za više. A VIP će uslišit želje tek kad konkurencija zaprijeti ponudom... 🙂
Razina korisnika 3
Bok krunoslav.zlataric,

mislim da ti je ideja odlična. 😃 Naravno da osluškujemo želje svojih korisnika i naše ponude kreiramo prema njima, a ne samo prema ponudi konkurencije. Recimo, na temelju prikupljenih podataka i želja korisnika osmislili smo nove GO opcije sa neograničenim podatkovnim prometom za određene aplikacije koje se najčešće koriste izvan kuće. 🆒 To je samo jedan od najnovijih primjera, no svakako se radujemo pročitati još komentara naših korisnika na ovu temu.
Razina korisnika 7
Bedž +3
I ja sam nekad mislila kako je dosta koja giga 😃 onda se razmaziš sa 4, pa 6, 8 itd... Navikneš se da si na WiFi samo kad si na svom - doma/ured. Kafići, u pokretu, stalno online. Pa se navikneš da neće otić paket ako slučajno pogledaš video na youtubeu, pa prebaciš slušanje glazbe na stream sa Google Play Musica, Deezera, TuneInRadia... i lete gigabajti kao od šale 🙂
Što god više ponude po prihvatljivoj cijeni iskoristit će se i potrošit bez po muke. Ako se nema za platit, onda se pokriješ s onoliko koliko imaš, pa paziš, staviš blokadu, isključuješ. Ovisi i koji s mobitel koristi, na lošijem i sporijem je "teže potrošiti", na boljem je to čas posla.
Razina korisnika 6
Bedž
Po meni neograničen internet na mobitelu stvarno nije potreban ukoliko korisnik ima doma fiksni internet i nije konstantno u pokretu. Također, skoro svaki kafić danas ima stabilan wifi i smatram da bi se to trebalo što više koristiti kako bi se štedjeli kapaciteti mobilne mreže :-)

Na mobilnom internetu putem mobitela potrošim od 2-5GB mjesečno, a na fiksnom sam davno prestao pratiti stanje budući da je flat odavno standardna ponuda 🙂
Razina korisnika 5
Bedž +1
Bojim se da Vipnet ne osluškuje dobro. Tele2 već jako dugo ima pravi mobilni flat...a novi pametni telefoni ne da gutaju gige, već ih proždiru ko termiti. Meni više nije dovoljno 3 gige u zakon tarifi. Niti razmišljam o zen tarifi jer mi ni 6 giga nije dovoljno. Razmišljam o prelasku na Tele2. Mislim da bi mog termita zadovoljilo 1000 giga mjesečno. I Vipnet uopće ne uzima u obzir da je sve više korisnika poput mene- koji isključivo preko mobitela ide na internet.

Odgovori