Riješeno

Zamjena mobitela

  • 5 September 2022
  • 20 odgovora
  • 1964 pregleda

  • Probio led s 1 postom
  • 12 odgovora

Uzela sam prije mjesec dana Samsung s22 mobitel no nisam zadovoljna. Nije ispunio moja očekivanja, mali je i baterija se brzo troši. Mogu li mobitel zamjeniti za drugi?

icon

Najbolji odgovor od nickno 5 September 2022, 20:13

Pogledaj original

Odgovora 20

Razina korisnika 6
Bedž +6

Ne možeš više, na tvoju žalost. 

Uređaji se mogu vratiti bez ikakvog obrazloženja 3 dana ako je kupljen u poslovnici ili 14 dana ako je kupljen preko weba.

Kaj se Samsunga tiče, i vrapci na grani već znaju da su baterije u njihovim perjanicama (S serija) katastrofalno loše, ali zato taj nedostatak nadoknađuju vrhunskim softverom i perfomansama. A baterija se brzo napuni.

Zadnje dvije S serije (S21 i ova S22) čak imaju iznenađujuće dobru bateriju,  a bateriji treba mjesec-dva da se prilagodi upotrebi i stabilizira u trajanju.

Ja sam kriva što nisam pogledala recenziju, ovdje jedino kamera funkcionira kak treba. Izbacuje me sa otvorenih app, mali je, neudoban u ruci. I što sad da radim, ne želim bit korisnik ovog mobitela i plaćat 24 mj za ništa posebno.

Razina korisnika 6
Bedž +6

A ne znam, prodaj ga na njuškalu, a sebi kupi drugog, masu ljudi tako radi.

Vjerujem ti da ti je mali, otkad imam S21 Ultru svi ostali manji mobiteli meni više ne dolaze u obzir, mada je moja ultra prava cigla od moba 😂

Razmišljam i o S21 ultri, kak ti se čini? Pošto za S22 ultra traže 5000 kn odmah. 

Razina korisnika 6
Bedž +6

Mob je meni odličan u svim segmentima, osim, naravno, u bateriji, ne izdrži cijeli dan bez dodatnog punjenja. Ali, kak sam već napisala, baterija se brzo nadopuni, tak da mi to s ovim mobom nije neki problem. 

I prednost Samsunga je podrška. 5 godina softverske nadogradnje, to osim Applea nitko ne nudi.

Samo, ne znam da li ćeš igdje (osim možda na njuškalu) uopće pronaći S21 Ultru, povukli su je iz prodaje nešto prije izlaska S22 serije. I njoj uopće ne pada cijena. Uglavnom od pojave Ultre S serije jedino se ona isplati i uzeti. Običan S ili S+ po meni se ne isplate uopće.

A koliko je dobra S21 Ultra - da je sad idem slučajno prodavati tražila bih 10.000 kn 😋

Ili da sačekam neku akciju za S22 ultru na A1

Razina korisnika 6
Bedž +6

Pa, uvijek se isplati čekati neka akcija, budu svako toliko. A S22 Ultra je isto vrlo dobar mobitel. Od S serije-najbolji, malo je veći od moga, a moja je cigla 🤣. I da, S22 Ultra je kockasta (tj. Note serija), a moja je zaobljena

Razočarana sam što se nisam bolje raspitala o S seriji. Žao mi što A1 nema neke pogodnosti za višegodišnje korisnike.

Razina korisnika 6
Bedž +6

Da, sad je dobro pogledati i akcije u slobodnoj prodaji, znaju biti povoljnije od onih kod operatera. Uz pravu kombinaciju tarife, može ispasti jeftiniji nego kod operatera.

Hvalaa

Razina korisnika 7
Bedž +3

Mali je i baterija se brzo troši baš i nije neki argument. Veličinu i "držanje" u ruci si svakako morala isprobati prije kupnje. Baterija brzo troši? Što imaš gore instalirano, koliko  baterija traje, koliko je u danom ciklusu SOT-a? Kupiš jedan brzi powerbank u torbu, brzi punjač za auto, spojiš se dok se tuširaš i spremaš i brzo se napuni toliko koliko trebaš kroz dan. ;)

Imam pravo na to da mi mobitel ne paše?  Nisam isprobala prije kupnje, niti gledala recenziju, uradila sam grešku. 

Razina korisnika 6
Bedž +6

Ali daleko od toga da je S22 loš mobitel, i on je vrhunski, ipak je to Samsungov flagship.

@gogsy1975  je ponosni vlasnik S22 Ultre pa ti može više reći o njemu 

Razina korisnika 7
Bedž +3

Svakako, sama si pogriješila. Samo želim reći da se ne nadaš niti od Ultra-e nešto drastično više od baterije ako si heavy user. Sve ovisi kako koristiš, meni dan izdrži a brzi punjači uvijek uz mene. Pogledaj jel ti neki app pojačano vuče bateriju pa baci app u sleep. Ovo ti je SS potrošnje od moje 22 Ultra-e pa vidi, PayPal se okuražio previše pa ide u sleep. Zbroji sve što si saznala i doznala pa vidi isplati li se akrobacija sa njuškalom.

 

 

Na  Njuškalu mi se isplati akrobacija. Uzela bi ja novi s22 ultru (ovaj prodala) ali A1 traži odmah oko 4000-5000 kn odmah, što mi ni malo ne odgovara. Bateriju ne trošim specijalno, nisam heavy user. 

Ali daleko od toga da je S22 loš mobitel, i on je vrhunski, ipak je to Samsungov flagship.

@gogsy1975  je ponosni vlasnik S22 Ultre pa ti može više reći o njemu 

Nije loš ali je malen 😂😂😂

Razina korisnika 6
Bedž +6

Pa eto stane ti u džep, moja ultra viri iz svakog, a par puta je i ispala i tresnula o pod, sva sreća pa imam dobru futrolu pa joj niš nije bilo 🤣

I možeš ga koristiti jednom rukom, to možeš zaboraviti s Ultrom. Dvije ruke obavezno.

Imala sam i ja jednu ciglu pre S22 i mogu reći da mi je baš pasao 😂

Razina korisnika 6
Bedž +6

A gle, nije da se smanjio u pranju 😋, takav je od kada si ga prvi put uzela u ruke, ako ti već onda nije odgovaral mogla si ga odmah i vratiti. Sad imaš opciju ili prodati mob ili se priviknuti na njegovu malenkost i puniti ga u hodu, kak i svi mi samsungaši 😉

Biće da ču ga prodati. Nisam ga odmah koristila stajo spakiran u kutiji do prije tjedan.

Odgovori