PITANJE

xplore tv

  • 13 October 2021
  • 7 odgovora
  • 72 pregleda

pokušavam gledati sadržaj Xplore tv go preko mobitela na tv ekranu. Koristim Chromecast. Stara xplore tv aplikacija je radila bez problema. S novom aplikacijama dobijem projekciju početne stranice Xplore tv go na tv ekranu no prilikom odabira na primjer serije javlja se greška ....


Odgovora 7

Razina korisnika 2
Bedž +2

Još uvijek isti problem? Ako da, kakva greška se javlja, ima li neki opis, ili kod naveden?

Rade li drugi streamovi ako se sa istog mobitela projiciraju na taj chromecast?

Hvala Pero357  na odgovoru. Mogu gledati YouTube,  Netflix pa čak i stariju aplikaciju XploreTV (još...). Kad strimam novu aplikaciju XploreTV:GO dobijem naslovnicu i kad odaberem seriju dobijem grešku. Priložene fotke. Ako strimam s laptopa na isti chromecast onda funkcionira...

Razina korisnika 2
Bedž +2

Sry, nemam ideju.

Prijedlog - pokušat sa još nekog drugog mobitela/tableta projicirati na chromecast xplore tv go, pa ako je i tako isto pokupiti verzije aplikacije, oznake modela i verzije firmwarea svih uključenih uređaja i to formalno prijaviti službi za korisnike (možda najbolje mailom, odmah im onda i priložiti fotke).

Razina korisnika 7
Bedž +3

Isprobao sam exploretv sa Samsung mob na Samsung tv i radi... također sa Samsung mob na tv preko Mirascreena i radi. U početku sam mislio da je neka zaštita zbog autorskih prava ali nije. Probao resetirati chromecast?

Resetirao chromecast, na žalost nema promjene. Prijavit ću službi za korisnike. Hvala svima na sugestijama!

Razina korisnika 7
Bedž +3

A jesi probao s nekog drugog mobitela ili tableta exploretv na chromecast? Možda je do mobitela, možda do codeca na tom mobitelu. Rade li screenanje nekog programa u SD rezoluciji na chromecastu, možda ne prikazuje HD rezoluciju. Treba istraživati. :)

Razina korisnika 4
Bedž +2

Prvo sam htjeo se pohvaliti da meni radi i zapravo radi na starom Cromecastu, danas kupim novi V3 i vidi vraga dobijam istu grešku.

 

Ako netko nađe riješenje neka javi.

Odgovori