Riješeno

Webshop narudžba

  • 3 May 2021
  • 3 odgovora
  • 183 pregleda

Naručio sam mobitel sa produženjem ugovora 30.04. i uređaj je jednokratno plaćen. 03.05. nitko ne zna je li narudžba obrađena, po meni već bi trebala biti jer ako gledamo kad je naručen uređaj 30.04 oko 14 a sada je 03.05. oko 14 dakle ako maknemo vikend to Vam je već 24 sata. Isto tako vidim dosta tema na forumu da su ljudi jako dugo cekali a Vama piše 2-3 dana dostava za Zagreb. Molim Vas da mi netko kaže kada će se narudžba obraditi!  Ukoliko ću morati čekati više od tjedan dana da Vi uopće obradite narudžbu kako biste ju dali dostavljaču, zatražit ću prekid iste i ukinut ću pretplatu kod Vas. Nadam se da će sve ići kako piše na Vašoj stranici, no ako neće onda ću ja otići od Vas. Srdačan pozdrav!

icon

Najbolji odgovor od A1_Darka 3 May 2021, 15:43

Pogledaj original

Odgovora 3

Razina korisnika 3
Bedž +3

Pozdrav @LeoVrec , dostava se obično izvrši u navedenom roku. Narudžbu možemo provjeriti prema tvojim podacima ako nam se javiš na naš besplatan broj 0800 091 091. No, primit ćeš i SMS obavijest o dostavi s brojem za praćenje tvoje pošiljke :slight_smile:

Sve okej dobio sam sms. Malo su me postovi ovdje uplasili da cu trebat cekat mjesecima, al super je to sredeno u petak narucio i sad (pon) dobio sms. Svoje ste sredili sad cekam HP kazu 1-2 dana👍🏽

Razina korisnika 1
Bedž +3

Pozdrav @LeoVrec, drago mi je da je obavijest o pošiljci u međuvremenu stigla. Hvala ti na povratnoj informaciji :slight_smile:

Odgovori