Riješeno

Upit na temu "Penetracija pametnih telefona u RH u 2010.i 2011.godini."

  • 18 February 2023
  • 10 odgovora
  • 105 pregleda

Postovani,

Student sam 4.godine EFZG-a i moram napisati rad na temu "Penetracija pametnih telefona u RH u 2010.i 2011.godini."Pročitao sam clanak na internetu koji se zove"i do 80 posto korisnika preko mobitela na društvene mreže" iz 2010.godine i u tom clanku je pisalo da je od jedne trećine do jedne polovine vasih korisnika pristupalo drustvenim mrezama preko mobitela,no mene zanima jesu li to bili Vasi korisnici putem pametnih telefona i pristupanja drustvenim mrezama putem aplikacija ili putem običnih feature mobitela i vasih surf paketa.Već sam po tom pitanju kontaktirao vasu korisnicku službu te mi je jedna Vasa kolegica Tea dala korisne informacije i rekla mi je da mogu nazvati ako budem imao jos pitanja,no ne mogu doći nikako do nje.Znam da kod vas radi jako puno kolegicu koje se zovu Tea no bio bih vam puno zahvalan kada bistu ju probali pronaći ili da mi odgovori netko tko je zna nesto vise o tom clanku.Puno biste mi pomogli jer mi je od velike važnosti predati taj rad.

 

Unaprijed zahvaljujem

icon

Najbolji odgovor od A1_Boris 19 February 2023, 22:20

Pogledaj original

Odgovora 10

Razina korisnika 2
Bedž +3

@Petar Mihaljevic pozdrav, sve informacije vezano za A1 proizvode i usluge objavljene su na našim službenim stranicama na sljedećem linku https://bit.ly/2y7JPYx. Slobodno nam proslijedi svoj upit putem e-maila na adresu sluzba.za.korisnike@a1.hr kako bi kolege napravili detaljnije provjere vezano za tvoj upit. Zaista se nadam kako ćeš tako napraviti potrebne provjere u najkraćem mogućem roku i da ćeš uspješno predati svoj rad. 

Postovani,

odgovor vaše službe za korisnike čekam već 15 dana.Zato sam i došao pitati to na forum jer oni mom upitu ne posvećuju pažnju

 

 

 

Na vašoj službenoj stranici kada se utipka 2010 ništa ne izbacuje,pa bih Vas stoga zamolio da zamolite službu za korisnike da mi odblokiraju pozive njima koje su mi blokirali iz nepoznatog razloga kako bi mogao doći do te vaše kolegice.

Razina korisnika 6
Bedž +6

@Petar Mihaljevic  , a zašto ti treba A1 za povijest Androida i iPhonea, jer s njima se desila eksplozija upotrebe pametnih telefona, kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj. A imaš i tech sajtove, poput Buga, pc chip, forume (pogotovo forum.hr) gdje možeš u njihovim arhivama proučavati sve o pametnim telefonima.

Edit: ne budi toliko napasan tražeći određenu Teu, valjda ti korisne informacije može pružiti bilo tko iz A1, ovako kak si opisao djeluje...psihopatski.

Edit 2: obrati se Facebooku, najlogičnije je da upravo vlasnik društvene mreže ima tražene podatke. 

@nickno 

Tražim od A1 informacije jer se u tom clanku radilo o njihovim korisnicima.Samo bih gubio vrijeme odlazeći na web stranice poput tih koje ste naveli jer informacije koje ja tražim su vezane za jedan clanak a ne tražim općenite informacije koje se mogu naći na tim sajmovima.

U potpunosti ste promašili smisao u dijelu u kojem se referiram na njihovu zaposlenicu jer ne tražim od nje ne znam koje informacije nego ovo sto se radi u članku

 

 

 

 

 

 

 

 

@nickno 

*naci na tim sajtovima

Razina korisnika 6
Bedž +6

Jel to ovaj članak?

https://www.poslovni.hr/sci-tech/i-do-80-korisnika-mobilne-telefone-koristi-za-pristup-drustvenim-mrezama-157355

U kojem piše da nema konkretnih podataka jer

-citiram

"Ipak, konkretni podaci o toj povezanosti su tajna je koju ni mobilni operateri ali niti proizvođaći mobitela ne žele otkriti."

 

Ako onda nisu htjeli otkriti podatke koje ti tražiš, zašto se nadaš da će tebi (nakon 12 godina-meni se čini da tebe baš ovo kopka 😛🤣) otkriti? A u međuvremenu se desil i GDPR.

Kao kaj rekoh- najtočnije podatke (ako uopće želi) može ti dati Facebook sam. 

A znaš već ono- kaj je jednom završilo na internetu, tamo bu vječno i bilo 🤣

Razina korisnika 2
Bedž +3

@Petar Mihaljevic pozdrav, možeš li mi samo javiti OVDJE informaciju s kojeg e-maila i kada si proslijedio upit, kako bih mogao napraviti detaljnije provjere vezano za tvoj slučaj. 

Razina korisnika 4
Bedž +3

Baš se pitam jel OP postavlja identične upite i HT-u…. 

Razina korisnika 4
Bedž +3

@Petar Mihaljevic javili smo se privatnom porukom pa te molim da tamo nastavimo komunikaciju budući da se radi i o određenim privatnim podacima.

Odgovori