Riješeno

Proximity sensor na Xiaomi 11t pro ne radi

  • 9 June 2022
  • 7 odgovora
  • 960 pregleda

Pozdrav.
 

Uzeo sam neki dan Xiaomi 11t pro uz produženje ugovora i nakon 3 dana skužio da proximity sensor ne radi kako treba odnosno od danas ne radi uopce.
Dakle mob ne registrira da je telefon u pozivu i ne gasi ekran kada je mob prislonjen na uho.
Mozete misliti sta se tu sve događa i sto se sve pritisne kad ste s nekim u pola poziva.

Ugl uz malo googlanja sam vidio da je ovo valjda najpoznatiji Xiaomijev problem u cijelom svijetu i buduci da nema zakrpe za ovo zanima  me koje je sada riješenje.

Mogu li ja traziti drugi uređaj drugog proizvođača  jer ne želim gubiti živce na defektan uređaj koj se tako isporucuje iz tvornice ili vam je praksa da se prvo natežemo s tim da ga vi pokušate popraviti?

Hvala

icon

Najbolji odgovor od nickno 10 June 2022, 00:06

Pogledaj original

Odgovora 7

Razina korisnika 6
Bedž +6

Na tvoju žalost, novi zakon o potrošačima na nivou EU, svim trgovcima dozvoljava da debelo koriste kod nas i inače uobičajenu praksu da se proizvod prvo mora pokušati popraviti. Lijepo su nam zeleni olfo čuvari okoliša smjestili.

Rješenje:

1.dobro dobro dobro se informirati prije kupnje mobitela, pogotovo o njegovim manama. Da si prije guglal žaomi issues, sad ga ne bi imal 😉 

2.budući da već imaš defektni žaomi, jesi probal koristiti slušalice za razgovor?

3.na ovlašteni servis ti je najbolje otići direktno, načekat ćeš se preko A1 inače 🤭

Super onda,

A tocno sam imao predosjecaj da bih mogao pozaliti prelazak sa samsunga na kineza i to se u 3 dana odmah potvrdilo.

:'(

Razina korisnika 6
Bedž +6

Vjeruj svom predosjećaju ubuduće.😉

Koliko god hvalili Xiaomi 11t pro, ma mogu ga proglasiti i najboljim (kao nekad Huawei 😋), ja bum se držala Samsunga, mada je njegova najveća mana baterija, ali i to je podnošljivo sad kad postoje brzi punjači. U svemu ostalome, Samsung je nenadmašan. Vrhunski softver, čak ga sada i Google kopira, pa uvodi opcije koje Samsung odavno ima.

Razina korisnika 5
Bedž +2

@dario669 

Probaj po ovom spisku

https://www.getdroidtips.com/proximity-sensor-on-xiaomi-11t/

 

Meni je dok sam imao 9tku pomogla rekalibracija

Kad zovem na svoj 11T Pro telefon, zaslon je i dalje aktivan i još uvijek funkcionira kad moje uho/obraz dodirne zaslon. Slučajno sam otvorio aplikaciju kalendara i napravio snimku zaslona tijekom telefonskog poziva.Ima li rješenja?

 

Kad zovem na svoj 11T Pro telefon, zaslon je i dalje aktivan i još uvijek funkcionira kad moje uho/obraz dodirne zaslon. Slučajno sam otvorio aplikaciju kalendara i napravio snimku zaslona tijekom telefonskog poziva.Ima li rješenja https://routerlogin.uno/?

 

I got this,...

Razina korisnika 4
Bedž +3
 

I got this,...

Podijeli s razredom :)

Odgovori