Riješeno

Problem sa Sim karticom

  • 16 December 2018
  • 4 odgovora
  • 776 pregleda

Pozz. Imamproblem sa sim karticom. Nije vadena iz mobitela otkad je kupljena prije godinu dana. Mobitel ju je prestao ocitavati. Probala sam izgasiti uredaj, izvaditi karticu, pocistiti je, pravilo namjestiti ali i dalje ne radi. U mobitel sam stavila drugu karticu i ona radi. Sto mogu uciniti?
Lp
icon

Najbolji odgovor od A1_Filip 7 May 2022, 23:33

Pogledaj original

Odgovora 4

Razina korisnika 7
Bedž +3
Pravac A1 centar i zamjena kartice.

Pozdrav. Imam problema sa sim karticom,neće nikako da reaguje kad je ubacim u telefon. Imam telefon iz Srbije na kojem sam koristio a1 sim karticu. Sad je nikako ne prima. Mislio sam da je deaktivirana pa sam zamolio roditelje da mi uplate dopunu na taj broj,ali i dalje ništa. Šta da radim??? Nisam u mogućnosti da odem do a1 prodavnicama jer sam u inostranstvu.. molim vas,pomozite mi. Unapred veliko hvala!

Razina korisnika 7
Bedž +3

@Jasari97 - ako nisi zalutao na forum A1 Hrvatska umjesto A1 Srbije, provjeri u postavkama mobitela jel ti uključen roaming da ti se prikači na mrežu u inozemstvu. Samo pripazi da ti roaming ne skine pare s računa ako nisi ili jesi u zemljama EU (ovisno na kojoj si mreži kod kuće i na koju mrežu se spajaš).

Razina korisnika 2
Bedž +3

@Ivchy gogsy te ispravno uputio, posjeti nas na prodajnom mjestu kako bismo ti napravili zamjenu SIM kartice. Uvjeren sam da će to riješiti problem s kojim se susrećeš :) 

@Jasari97 koliko je vremena prošlo od tvoje posljednje obnove broja bonom? Je li dopuna koju si roditelji izvršili bila uspješna? Pošalji nam svoj broj OVDJE pa napravimo provjeru! 

Odgovori