Riješeno

Prednaruđba galaxy s9+

  • 2 March 2018
  • 6 odgovora
  • 296 pregleda

Ako smo prednaručili galaxy s9+ odmah 25.02. Kada možemo očekivati da će nam se netko javiti s daljnjim informacijama o navedenome?
icon

Najbolji odgovor od A1_Vitomir 2 March 2018, 11:06

Pogledaj original

Odgovora 6

Pozdrav, prednarudžbe završavaju 15.03.2018. Javit ćemo se u najkraćem mogućem roku po završetku prednarudžbi ako ne i prije.
Trebali biste se javiti ranije, s obzirom da ste naveli da se uređaj može dobiti do 7 dana ranije prije početka službene prodaje, ako ne, nema nekog smisla prednaručiti uređaj, te u tom slučaju Vaša reklama koja isto navodi nema nekog smisla.
Da ne otvaram novu temu, a vezano je uz Galaxy S9. Zanima me koja je cijena uređaja sa tim popustom 750 kn. Već sam postojeći korisnik tako da ne trebam tarifu, kupujem samo mobitel i bitno mi je da je DUAL sim što su me uvjerili da jest ta verzija.
u VIP-u će sigurno taj uređaj biti najskuplji, jedino što se isplati je uzeti ga prvi dan ako se dobije kakav bolji popust 🙂
Odustao sam od VIPNeta jer nisu znali niti kada će ga dobiti niti po kojoj cijeni. Tako da sma ga već u četvrtak dobio u jednom drugom shopu uz te popuste koje reklamiraju.
Razina korisnika 4
Vjerujem da će ponuda biti vrlo konkurentna 😉 No, svatko bira što mu najviše paše.

Odgovori