Riješeno

Povezivanje fiksne i mobilne usluge na bonove u MojA1-aplikaciju

  • 1 October 2020
  • 1 odgovor
  • 393 pregleda

Pozdrav!

 

Korisnik sam usluge FlatboxDuo (bez ugovorne obveze), koju pratim unutar MojA1 aplikacije (potrošnja, stanje, račun, itd).

Sad sam si uzeo još i mobilnu SIM karticu na bonove, koju bi naravno isto želio pratiti u istoj aplikaciji. Je li uopće moguće spojiti te dvije usluge u jednoj aplikaciji? 

 

Zahvaljujem.

icon

Najbolji odgovor od A1_IvanL 1 October 2020, 13:42

Pogledaj original

Odgovora 1

Razina korisnika 1
Bedž +2

@DanielS bok, kako bi mogao putem master broja pregledavati liniju na bonove putem Moj A1, potrebno je da za nju budu prijavljeni podaci, odnosno da bude registrirana na tvoje ime. Ako već nije, to možeš napraviti dolaskom u A1 prodajnom mjestu ili putem web pristupnice na  https://bit.ly/33gMwHY

Ako su Moj A1 upravljačka prava podešena na tvom Flatbox-u (ako nisi siguran, to možeš provjeriti pozivom službi za korisnike), registirani broj na bonove možeš dodati na Moj A1 portalu klikom na opciju Odaberi liniju, nakon čega se prikazati opcija “Dodaj A1 liniju na bonove”. Potom klikneš na znak + desno od tvog broja na bonove. Nakon toga ćeš na taj broj zaprimiti SMS potvrdu o dodavanju broja na master listu na kojeg trebaš odgovoriti s DA. I to je to. :)

 

Odgovori