Riješeno

Pouzdanost A1 android aplikacije

  • 27 November 2021
  • 6 odgovora
  • 81 pregled

Silom prilika, biti ću ovisan internet vezi isključivo preko mobilnog telefona u periodu od cca 7 dana.

Namjera mi je u tom vremenu aktivirati jednokratnu opciju 20GB na tjedan dana, za početak. Ali moguće je da ću trebat i dodatnih 20GB pa imam nedoumice. 

Da li dobivam obavijest/upozorenje kada sam npr. iskoristio gotovo sav dozvoljen promet ranije od tjedan dana? 

1.Pitam zato što da bi eventualno aktivirao još dodatnih 20GB trebam internet a ako mi se intenret ukine bez upozorenja, neću imati mogućnost ponovo aktivirati tu opciju.

Svakako ću pratiti potrošnju softverskim alatima ali to mi ne jamči 100% podudarnost sa A1 monitoringom.  

  1. Ako nema obavijesti/upozorenja i ostanem bez interneta, koje mi mogućnosti za aktivacije preostaju?  Služba za korisnike?

 

 

 

icon

Najbolji odgovor od gogsy1975 27 November 2021, 18:59

Pogledaj original

Odgovora 6

Razina korisnika 7
Bedž +3

Dobiješ sms obavijest o potrošnji. A inače članak 7. kaže:

7. Uključenje opcije moguće je slanjem ključne riječi TJEDNA na broj 13270. Stanje opcije može se provjeriti pozivanjem USSD koda *112*13# za opciju Tjedna 20GB ili putem Moj A1 aplikacije/portala.  

 

Uvjeti korištenja 20Gb Tjedna

Znam kako se uključuje opcija putem sms-a. Btino mi je da se ne nađem u poziciji da ostanem bez interneta i time mogućnosti da nastavim paket/uslugu koja mi odgovara. 

Hvala gogsy na info o obavijesti. Svakako pomaže u mojem slučaju. Bitno mi je da od primitka obavjesti imam vremena preko mobilnog telefona dodatno aktivirati uslugu.

E sad, još jedan mogući problem je A1 spyware aplikacija. 

Ta aplikacija ima puno negativnih reviewa koji govore o bugovima (da ne pričamo o spyware). 

Pretopstavljam da to mogu zaobići klasičnim browsanjem i logiranjem na svoju  A1 stranicu i tamo odaberem pakete koji mi odgovaraju. Right?

Razina korisnika 6
Bedž +6

A1 spyware aplikacija?!? Paa, ako misliš da app u svakom trenutku zna stanje tvog računa, od kuna, giga, poruka, paketa koje koristiš...🤣, onda, da, app je pravi spyware 🤣🤣🤣😂. 

Ne znam zbog čega bi, pored A1 aplikacije, koristio browser 🤔?? Nisam imala nikad problema kod aktiviranja opcija kroz app. A recimo- tarifu Fletericu možeš jedino aktivirati kroz app A1. Tako i nikak drukčije.

Razina korisnika 7
Bedž +3

Preko browsera se isto možeš spojiti na moja1 web i logiraš se sa korisničkim imenom i lozinkom, aktiviraš tarife i sve tebi dostupne opcije sukladno tarifi koju imaš.

E sad, još jedan mogući problem je A1 spyware aplikacija. 

Ta aplikacija ima puno negativnih reviewa koji govore o bugovima (da ne pričamo o spyware). 

moze neki clanak o tom spywareu ili nesto?

Bedž +1

@strixfm4 , A1 Hrvatska nema spyware aplikaciju. Dosutpna je usluga A1 internet zaštite, a sve informacije možeš pronaći na poveznici https://bit.ly/3xzKBvF

Odgovori