Riješeno

Popravak straznjeg stakla Samsung galaxy s20

  • 19 January 2021
  • 2 odgovora
  • 749 pregleda

Razina korisnika 2

Danas mi je mobitel pao i cijelo straznje staklo je puklo. Prednje je kompletno netaknuto. Ovo mi je bio prvi put u zivotu da mi se mobitel tako oštetio tako da nemam pojma što sad. Nosim li ga u a1 na popravak? Pokriva li to ganarancija? Dali je najbolje da ga samo odnesem u neki servis na zamjenu stakla? 

icon

Najbolji odgovor od A1_Matej 19 January 2021, 11:50

Pogledaj original

Odgovora 2

Razina korisnika 2
Bedž +3

Pozdrav @MMaric97, ako si ugovorio dodatno osiguranje ekrana koje nudimo onda imaš pravo na besplatan popravak istoga. Ako ipak nisi ugovorio policu osiguranja uređaja, tada uređaj možeš predati u servis koji će ti dati ponudu za popravak uređaja. 

Razina korisnika 6
Bedž +6

Ako si kupila mobitel u A1, onda ga predaješ na popravak u trgovini gdje si ga i kupila, sve dok je pod garancijom. E sad, da li će ti priznati garanciju i besplatno zamijeniti stražnje staklo, ovisi o ovom kaj ti je A1_Matej rekao.

Ako se ipak odlučiš za samostalan odlazak servisu, znaj da možeš izgubiti garanciju ako ga odneseš u neovlašteni servis, jer jedini ovlašteni servisi samsungovih mobitela su u Zagrebu, tako da ako nisi iz Zagreba, opet ti je najbolje predati mobitel tamo gdje si ga kupila-jer onda ti A1 mora garantirati da je zamjena izvršena u ovlaštenom servisu.

Odgovori