Riješeno

Ovlašteni servis VIP

  • 26 October 2017
  • 6 odgovora
  • 1901 pregled

Zanima me da li je moguće postati VIP-ov servis?
icon

Najbolji odgovor od A1_Iva 29 October 2017, 10:22

Pogledaj original

Odgovora 6

Razina korisnika 7
Bedž +3
Piši im na Vrtni put.,.
Razina korisnika 5
Zanima me da li je moguće postati VIP-ov servis?
Jedino ako misliš servisirati proizvode koje sam Vip proizvodi. Ako si ovlašteni servis za neke od proizvođača uređaja, to je druga priča.
Razina korisnika 4
Bok @iFIXED
Trebao bi nam poslati mail na sluzba.za.korisnike@vipnet.hr u kojem ćeš navesti svoje ime i prezime, kontakt broj i detaljan opis ponude, odnosno što bi želio 🙂
Pozdrav, imam problem sa iphone se. Navodno mi se raširila baterija i odlijepio mi se okvir zaslona s gornje lijeve strane. Garancija je istekla prije sest mjeseci, ali navodbo da bi popravak trebao platiti vip ako je problem baterija pa me zanima je li to istina?
Razina korisnika 7
Bedž +3
Ne. Samo unutar garantnog roka.
To je serija loših baterija koja se ugrađuje u Iphone 5, 5s i SE i prodali su Vam uređaj sa greškom. Simptomi su smanjen kapacitet baterije, napuhavanje baterije i izbacivanje ekrana, iznenadno gašenje mobitela pogotovo po hladnom vremenu i sl. Te baterije bi Vam MORALI zamjeniti bez obzira na garanciju ako uređaj nije stariji od 3 godine ili ćete dobiti novi uređaj. Ako ćete imati problema sa reklamacijom, kontaktirajte Udrugu za zaštitu potrošaća. To je Vaš novac, dobili ste neispravan uređaj za koje Apple priznaje da je njihova greška, prema tome imate potpuno pravo na reklamaciju bez obzira na to što je istekla.

Odgovori