Riješeno

Korisnicko ime

  • 7 February 2019
  • 6 odgovora
  • 8118 pregleda

Pozdrav.Htio bi se na mobitelu prijaviti na a1 televiziju pa me zanima kako da saznam svoje korisnicko ime i lozinku.Unaprjed hvala na pomoci
icon

Najbolji odgovor od A1_MIvan 8 February 2019, 22:19

Pogledaj original

Odgovora 6

Razina korisnika 7
Bedž +3
Misliš na A1 tv za van ili A1 Explore TV? Moraš aktivirati pozivom (platiti ili free) ovisno o kojoj se usluzi radi i na koju imaš pravo pa će ti aktivirati i dati username i password.
Nemogu se ulogirati nikako od kad je A1
Razina korisnika 2
Bedž +2
Korisnički podaci za ulogiravanje u TV za Van uslugu su jednaki podacima za pristup webmailu/Moj A1 portalu za tu uslugu, imaš ih na pismu dobrodošlice. Ako ih više nemaš, slobodno nas zivni na 0800 091 091 da ti pošaljemo nove.

@profa385: temeljem koje usluge imaš TV za Van? B.net, A1 usluga, o čemu se točno radi? Koje korisničke podatke pokušavaš koristiti?
A1 trio paket...zvao SZK i unesem podatke i ništa.
Razina korisnika 7
Bedž +3
@profa385 - meni uz A1 trio radi A1 tv za van ali morao sam zvati tehničku i oni su mi isti tren kreirali username i lozinku. Dakle, username i lozinka nisu bili isti kao za moj a1 / webamail.
Razina korisnika 4
Bedž +3
A1 trio paket...zvao SZK i unesem podatke i ništa.
I dalje nema pomaka? Ako nema, molim te, javi nam se privatnom porukom OVDJE i navedi ID Adaptera ili šifru korisnika s računa te opiši poteškoću, i svakako nam ostavi kontakt broj. Provjerimo.

Odgovori