Koju dodatnu opremu koristite?

  • 20 December 2016
  • 5 odgovora
  • 2922 pregleda

Razina korisnika 5
  • Super Forumaš
  • 75 odgovora
Ovdje možemo nabrojati što koriste od opreme, slušalica, baterija, futrola, maskica,silikona (u tehno smislu ;)) ...jer mobitel nije uvijek dovoljan :)

Da probijem led...u ruksaku Xiaomi Power Bank od 10000 mAh, USB type C kabel i adapter koji pretvara type C u micro USB.

U jakni je neizostavan Sony BLuetooth headset SBH50, ima kontroler za glazbu, glasnoću - kompatibilan sa Groove apliakcijom, Deezer, VLC aplikacijom tako da ga stalno nosim sa sobom. Prikazuje naziv pjesme i jednostavan korištenje. Kad je kupljen je već bio "stariji" model, no evo i nakon skoro dvije godine radi bez zamjerke, puni se brzo jer je mala baterija (1-2x tjedno).

Kako sam ponudom u vipu odlično prošao počastio se drvenom Mozo maskom koja je trenutno na njemu, jako ugodan osjećaj u ruci zbog fine završne obrade, a izgled predobar.


Odgovora 5

Razina korisnika 2
pa nista posebno , na s7 edge s wiew case , bežični punjač ,slušalice a na g5 silikonsku masku , cam+ koji dosta koristim za slikanje i charging dock sa rezervnom baterijom s kojim dođem od 0% do 100% za par sekundi zamjenom baterija
Razina korisnika 7
Bedž +3
Svašta nešto za mobitel i tablet...
nekoliko pari običnih in ear slušalica, originalne Samsungove i Piston 2, Plantronics HM700, sportske bluetooth sluše, neke HBS-760, kupljene za siću, ali stvarno iznenađujuće dobre, baterija traje i traje, a domet je odličan.
Samsungov wireless punjač od S5 koji super radi i sa S7.
Više vrsta maskica, najdraža mi je nekakava plastičasta super tanka, koja je gotovo neprimjetna, alije spasila uređaj već par puta. Već je druga u upotrebi jer je jedna stradala, mobitel srećom netaknut. Mimo nje par silikonskih 360° za ekstremne uvjete i par flip kad se poželim promjene...Kod maski mi je bitno jedino da materijal propušta bežično punjenje.
Za tablet jednu flip običnu i jednu s tipkovnicom. Isto i mali bluetooth miš i tipkovnicu ako imam što konkretnije natipkat, a kompjuter nije dostupan...
Prijenosne baterije, jednu slabiju VIPovu, jednu takeMs i jednu jaču Xiaomijevu od 10400mAh... i mobitel i tablet imaju dobre baterije pa su prijenosne u upotrebi samo kad sam na putu...
Ima tu i raznoraznih adaptera i kabela naravno...
Razina korisnika 5
Sandstone case, kineske bt slušalice i mi band 2 i to je to :?
Razina korisnika 5
VIPovu, jednu takeMs i jednu jaču Xiaomijevu od 10400mAh.
Ta vipova mi se pokvarila ima više od pola godine, koristio sam je puno sa note-om što je bio preveliki zalogaj za njezin kapacitet izgleda 😃
Razina korisnika 7
Bedž +3
Moja još drži... Ne može baš napunit bateriju, nije nikad ni mogla, al funkcionira za prvu pomoć...

Odgovori