Huawei to Xiaomi

  • 20 October 2022
  • 12 odgovora
  • 2671 pregled

Dobar dan.

Koristim huawei p40 lite i sada sam uzeo xiaomi 11 i sada trebam prebaciti sve sa huaweia na xiaomi.Instaliram aplikaciju phone clone na oba dva i ne uspijevam nikako.Pokušao jučer par puta sa shareme aplikacijom i opeta nikako.Označim sve  sta zelim prebaciti i nikako.Na novom mobitelu samo više da čeka povezivanje a skeniram kod i sve ok ali prebacivanje ništa.Godinama sam koristio aplikaciju phone clone i sve radilo savršeno, sada neuspijevam nikako.

Može kako tko pomoći nekim savijetom ili sa kakvom aplikacijom da pokušam.

Lp.


Odgovora 12

Razina korisnika 6
Bedž +6

Hm, nisam sigurna, ali možda ti je problem u Google Play Servicesu, kojeg xiaomy ima, a huawei nema, pa zato možda nemreš klonirati huawei.

A jedan moj prijatelj mi je rekao da je on sa shareme aplikacijom sa huaweia prebacio na xiaomi sve, to je ženi radio a ja jučer pokušao 4 puta i neide nikako.Sa kojom app bi jos mogao pokušati.

Razina korisnika 6
Bedž +6

Stvarno ne znam, vjerojatno tvoj huawei BEZ Google Play Servicesa nije moguće bez nekog modificiranja samog moba klonirati na android SA Google Play Serviceom i to zbog sigurnosnih razloga. Vjerojatno si i ti zguglal svoje pitanje i nisi našal odgovarajuće rješenje, jer i sve te aplikacije koje si spomenul, moraju se skinuti iz Google Playa, a to tvoj p40 lite nema.

Android (sa Google Play Servicesom) po defaultu ima onemogućeno skidanje aplikacija iz trećih, neprovjerenih izvora, možda ti i to smeta kod kloniranja, tj.možda na xiaomiju moraš dopustiti instaliranje iz trećih izvora. Stvarno ne znam.

Ja ti vjerujem da si do p40 lite uspješno kloniral svoje mobove, ali p40 serija huaweia je bez Googlea, tak da i ne vidim neku veliku svrhu klonirati aplikacije iz huaweia koji lako moguće ima i harmony os ako si ga apdejtal ikada. A harmony os je huaweiev os i nema nikakve veze sa Googleom, a staviti Googleove aplikacije na huawei je malo komplicirano

Aaa

Edit edit

Forum mi ne da staviti link pa ti dodaj https i www prije ovog

coolmuster..com/phone-transfer/huawei-to-xiaomi..html

 

Razina korisnika 6
Bedž +6

@felixarba76 , nakon par pokušaja googlanja ( čitaj- izvrtanja i prevrtanja riječi 😋) došla sam do ovog linka, pa pokušaj ono kaj savjetuju 

https://www.coolmuster.com/phone-transfer/huawei-to-xiaomi.html

Ok, i šta sada sa time.To je neka app vidim za instalirati.

Razina korisnika 6
Bedž +6

Pratiš upute kaj trebaš raditi. Na žalost nemrem ti staviti link jer me forum zbloka, tamo su upute kaj se treba raditi. Probat ću ovako napisati link.

Dakle iza onog gore ide kosa crta, phone minus transfer kosa crta huawei minus to minus xiaomi točka html. Minus je znak koji zbloka i aktivira forumskog cenzora

Ma kakvi.Ništa ne uspijevam ni sa ovom metodom.

Nikako da uspijem prebaciti sve sa huawei na xiaomi.

Nema šanse sa ikakvom aplikacijom prebaciti sve sa starog huawei na novi xiaomi.Nego skidati jednu po jednu app.

Ništa ne uspijevam prebaciti na novi xiaomi.

Razina korisnika 6
Bedž +6

@felixarba76 ,joj. Pa koliko to imaš aplikacija na huaweiu da i nakon 4 mjeseca nisi sve poskidao jednu po jednu? 🤭😉

Poskidao sam, ali sam i dalje pokušavao da mogu preko neke aplikacije ali očito ne može sa huawei na xiaomi.

Odgovori