Riješeno

Huawei nova 9

  • 11 November 2021
  • 7 odgovora
  • 371 pregled

Poz... Zanima me tko je radio prednarudžbu za Huawei nova 9, dal su odmah stigle i slušalice sa mobitelom?

Meni je prošli tjedan stigao mob a slušalica nigdje 🤷

icon

Najbolji odgovor od A1_Boris 11 November 2021, 23:10

Pogledaj original

Odgovora 7

Razina korisnika 2
Bedž +3

@AnaR pozdrav, možeš li mi samo javiti broj mobitela o kojem je riječ te podatke od vlasnika usluge OVDJE kako bih mogao napraviti detaljnije provjere vezano za tvoj slučaj. 

Razina korisnika 6
Bedž +6

Hmm, ja nigdje na a1 webu ne vidim da se dobivaju slušalice uz mob. 🤔. Dok mi je za ostala dva operatera i površno guglanje huawei nova 9 bez otvaranja linkova vidljivo da dijele bežične slušalice kao dar, Sancta Domenica te iste slušalice (koštaju 1.199 kuna) dijeli prvim 20 najbržima. Gdje si ti pročitala da A1 daje uz mobitel te slušalice?

Ah, zaboravi, vidim sad da je to bila prednarudžba, i da se sluške zbog toga dobiju bez obzira gdje se kupuje jer je to dar od Huaweia

Razina korisnika 7
Bedž +4

Slušajte besplatnu glazbu putem radio postaja u Nizozemskoj, postaja Radio FM Luisteren ima mnogo radijskih kanala.

Fulao si temi samo spamaš oglase stavljaj na drugom mjestu!

'zdravo momci, tražio sam nadogradnju za svoj iphone se 2. generacije i nova nine mi je zapeo za oko. specifikacije se čine nevjerojatnim za njegovu cijenu, ali pomalo sam skeptičan da nema googleove usluge. je li i dalje dobar telefon bez obzira na to? hvala unaprijed.

Razina korisnika 2
Bedž +3

@akatsushi pozdrav, trenutno u ponudi imamo uređaj Huawei Nova 10 SE te karakteristike uređaja slobodno možeš provjeriti na sljedećem linku https://bit.ly/3lE1O5A. Uređaj Huawei Nova 9 nažalost više nemamo u ponudi. Odabir uređaja je subjektivna tema i vjerujem da ćeš biti zadovoljan novim uređajem kojeg ćeš odabrati. Ako te zanima neki uređaj iz naše ponude slobodno provjeri informacije na https://bit.ly/2NhNEzX

'zdravo momci, tražio sam nadogradnju za svoj iphone se 2. generacije i nova nine mi je zapeo za oko. specifikacije se čine nevjerojatnim za njegovu cijenu https://vidmate.bid/  , ali pomalo sam skeptičan da nema googleove usluge. je li i dalje dobar telefon bez obzira na to? hvala unaprijed.

i got this….

Razina korisnika 6
Bedž +6

Modovi, gdi ste? Ovaj "i got this...." spama forum pod raznim accountima već neko vrijeme  🙄

Odgovori