Riješeno

Galaxy S8 - signal

  • 11 Listopad 2018
  • 4 odgovora
  • 290 pregleda

Posjedujem Samsung Galaxy S8, star cca godinu dana sada.
Imam problem sa signalom. Problem se počeo događati sredinom 7 mjeseca kada je došla nadogradnja VIPNETA.

Opis problema: Čim izađem iz nekog grada meni signal nestane tj. pojavi se pa nestane i tako stalno.
Kada i ima signala van grada, čim uputiš poziv signale nestane, crtice nema niti jedne. Onda se vrati, recimo 4g je uključen i on radi, mogu surfati čak.

Prije par dana sam promjenio sim karticu ali problem je i dalje prisutan.
Stavio sam drugu karticu drugog operatera i ona radi bez problema.

Meni ovo miriše na firmware problem pa me zanima da li je netko imao sličnih problema. Da li je do nadogradnje ili je Vipnet nešto smuljao jer nisam jedini koji se od tog 7 mjeseca žali na signal.

Zahvaljujem svima na konkretnim odgovorima.
icon

Najbolji odgovor od gogsy1975 11 Listopad 2018, 13:02

Pretpostavljam da ne želiš slati na servis jer sa drugom simicom radi pa vrijedi probati savjete s neta. Iako je na XDA forumu bio sličan problem kao tvoj, riješio je tako da je nosio na servis i promijenili mu matičnu.How to fix a Galaxy S8 that keeps losing network coverage or signal disappearing randomly
Pogledaj original

Odgovora 4

Razina korisnika 7
Pretpostavljam da ne želiš slati na servis jer sa drugom simicom radi pa vrijedi probati savjete s neta. Iako je na XDA forumu bio sličan problem kao tvoj, riješio je tako da je nosio na servis i promijenili mu matičnu.

How to fix a Galaxy S8 that keeps losing network coverage or signal disappearing randomly
Gledao sam na XDA bio, gledao sam i ove sugestije. Preostaje mi safe mode a potom onda i factory reset bez backup-a pa ćemo vidjeti. Kad to eliminiram onda ćemo u servis, jer mob mi treba za rad ne mogu trenutno ga poslati 2 tjedna na popravak.
Razina korisnika 7
Ako nakon toga ništa ne pomogne, probaj skinut pa Odinom flash-at neki nebrendirani firmware. Ja na S7 edge imam BTU (UK) i ok mi je.
Ako nakon toga ništa ne pomogne, probaj skinut pa Odinom flash-at neki nebrendirani firmware. Ja na S7 edge imam BTU (UK) i ok mi je.

Hvala svakako na savjetima, probat ću BTU ili XEO, nekako sam sa XEO bio zadovoljniji s obzirom da je Poljska glavna za Europu.

Odgovori