Koji je razlog da A1 e-sim ne podržava apple iwatch pametne satove?
Najbolji odgovor od A1_MIvan
Pogledaj originalKoji je razlog da A1 e-sim ne podržava apple iwatch pametne satove?
Najbolji odgovor od A1_MIvan
Pogledaj originalKaj još niste naletili na jednom drugom forumu na info (ali bez daljnjeg objašnjenja) da je hakom taj koji koči implementaciju multisima u Hrvatskoj?
I moguće da je taj info i točan...s obzirom da je upravo A1 multisim masovno zloupotrebljavan 😂
Dobar dan!
Ima li u planu u 2023. uvodjenje esima za Apple sat od strane A1 u Hrvatskoj?
Dobar dan!
Ima li u planu u 2023. uvodjenje esima za Apple sat od strane A1 u Hrvatskoj?
Nema u planu nikada.
Dragi A1, i Apple Ultra je dosao i prosao. Esim za Apple Watch, kao u ostalim zemljama gdje A1 posluje?
Zato će poskupjeti za 8,5% računi...bilo bi pošteno da se vrati 3 eura za unapređenje mreže, jer ga nema.
Pozdrav
Pozdrav
nije mi jasno, podrzavate MULTISIM za dva različita mobitela… znam jer koristim dva mobitela na isti broj, ali ne podržavate u principu istu uslugu ali za sat?
jedva se čekam prebaciti na drugog operatera ako ikad u našoj jadnoj državi uvedu cellular podršku
A multisim koji podržava Apple sat je u biti funkcija 5G mreže- dozvoljava istovremeno spajanje do 5 uređaja (sat, auto, bicikl, laptop itd) na jednom profilu (broju). Možda jednom, kad dođe prava 5G mreža i uvedu tu uslugu.
A multisim koji podržava Apple sat je u biti funkcija 5G mreže- dozvoljava istovremeno spajanje do 5 uređaja (sat, auto, bicikl, laptop itd) na jednom profilu (broju). Možda jednom, kad dođe prava 5G mreža i uvedu tu uslugu.
znači… u nas za 5 ili više godina 😐
A tko zna, možda nas i iznenade naši operateri i uvedu nove tehnologije brže nego 4G, ali treba biti i realan- mi smo mala država, naši telekomi su "mali" naspram ostalih europskih telekoma, a bogme i oni (ti veći) imaju malkice usporen rast 5G-a, to je skupo i za najveće, a gdi neće za ove naše "male". Udružuju se i puno veći operateri da podijele trošak, tak da očekujem da će se i ova naša tri operatera udružiti u uvođenju pravog 5G-a i time malčice ubrzati cijeli proces.
Pozdrav
a reci mi borise, kad vec korigiraju cijenu usluga za inflaciju… jesu li korigirali i tvoju placu za 8.5%, ili na nju nije utjecala inflacija
Pozdrav, nekim neformalnim kanalima sam cuo da se aktivno radi na implementaciji i da je moguce da ce usluga esim na apple watch uredjajima biti dostupna kroz narednih par mjeseci. Jeli netko dobio slicnu informaciju?
Imaš A1 Forum račun? Prijava
Još uvijek nemaš svoj A1 Forum korisnički račun? Stvorite račun
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.